Снимка: БГНЕС
fallback

Шакира се дипломира по време на карантината.

Певицата разкри чрез публикация в Instagram, че е успяла да изкара 4-седмичен курс задочно. Съпругата на футболиста Жерар Пике, позира със сертификата си в социалната мрежа.
 
Дипломата е по антична философия и се разбира, че Шакира е учила модул за "Платон и неговите предшественици".
 
Звездата, която владее испански, английски, арабски и португалски, написа към снимката: "Тъкмо се дипломирах - изкарах 4-седмичен курс по антична философия в Университета в Пенсилвания. Знам... моите хобита са много непрактични, но ми отне много часове, след като децата заспиваха, да го направя. Благодаря ви, Платон и предшественици, за цялата "забава" през последния месец".
 
Преди време изпълнителката на "Waka Waka" разкри, че преди се е обличала като мъж, за да ходи на лекции и дори се е представяла с различно име. 
 
Още по темата и снимката вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

ФастФууд нация

преди 4 години

-Ало, добър ден. Доставки по домовете ли е ?-Добър ден, госпожо. Да , ние сме. Какво ще обичате?-Една диплома по Антична философия ... една по Бизнес мениджмънт... и две по Психология.-Ок, няма проблем. Цената е ххххх долара.-Плащам. -Благодаря , госпожо. Дипломите ви ще бъдат доставени в сряда сутринта .Приятен ден.Доставчика си мисли :Пфу,добре че тази пааатка не си поръча медицинска диплома, че утре може да и хрумне да лекува хора или да обявява епидемия ама пък ПЛАЩАШ ЛИ СИ ИМАШ ГО.

15

до 1

преди 4 години

Да, ама сега има диплома, дето се признава от цял свят апък аз с магистърска степен изкарана след 11 семестъра редовно обучение едвам ми приравняват на бакалавър, дето на запад го изкарват само след 5 семестъра редовно обучение. Не е важно какво и колко си учил а КЪДЕ!

14

Влади

преди 4 години

Що бе, нали оная цицестата чалгаджийка Даниела Никифирова стана съдийка в БГ. Що и Шакира да няма вишу?*Съдия в БГ - добър човек, благ към престъпниците.

fallback