16

ФастФууд нация

преди 4 години

-Ало, добър ден. Доставки по домовете ли е ?-Добър ден, госпожо. Да , ние сме. Какво ще обичате?-Една диплома по Антична философия ... една по Бизнес мениджмънт... и две по Психология.-Ок, няма проблем. Цената е ххххх долара.-Плащам. -Благодаря , госпожо. Дипломите ви ще бъдат доставени в сряда сутринта .Приятен ден.Доставчика си мисли :Пфу,добре че тази пааатка не си поръча медицинска диплома, че утре може да и хрумне да лекува хора или да обявява епидемия ама пък ПЛАЩАШ ЛИ СИ ИМАШ ГО.

15

до 1

преди 4 години

Да, ама сега има диплома, дето се признава от цял свят апък аз с магистърска степен изкарана след 11 семестъра редовно обучение едвам ми приравняват на бакалавър, дето на запад го изкарват само след 5 семестъра редовно обучение. Не е важно какво и колко си учил а КЪДЕ!

14

Влади

преди 4 години

Що бе, нали оная цицестата чалгаджийка Даниела Никифирова стана съдийка в БГ. Що и Шакира да няма вишу?*Съдия в БГ - добър човек, благ към престъпниците.

13

Пруфесор Шакур

преди 4 години

А пък аз днес следобед прочетох Енциклопедия Британика . Всички томове.... е , съкратеното издание ... дето е от по една страничка резюме на том.... през ред .... и повечето вече не го помня ...Та въпроса ми е - Кога и аз ще си получа дипломата?Баа маааму тая Антична философия дето с 4 седмичен курс ставаш специалист и дори ти дават диплома ........ явно мнооого съкратен курс ще да е било .... по един час на седмица .... с почивка от 30 мин.... 10мин лекции ... и 15 мин преговор на наученото

12

чалга фор евър

преди 4 години

Пък нашите чака-рака културтрегери губят няколко семестъра за да могат да се "пост-нат" с диплома в ръка

11

Анонимен

преди 4 години

В Tialoto има статия за ретроградния Платон...

10

Анонимен

преди 4 години

Е па я съм с три годишен техникум ко станало

9

Анонимен

преди 4 години

Предполагам Шакира се е дипломирала с трактат върху музиката на небесните сфери във философията на Платон. Макар че най-известният философ на музиката и специфичния етос на всеки лад, Теофраст, е бил ученик на Платон.

8

Бубето

преди 4 години

Аз не съм имала честта проф. Ради Радев да ми преподава, но проф. Цочо Бояджиев е също невероятен, ама и той е вече пенсионер. :)

7

до 6

преди 4 години

Лосев,сина на културния Лос ли беше?

6

Анонимен

преди 4 години

До БубетоНе, за проф. дфн Ради Радев. А някои от нас са имали щастието да слушат и Лосев. От него по-голям познавач на Платон няма. :-)

5

Гейза Мейза

преди 4 години

Ми ся,какви висини,каква интелектуална мощ!Какви гении е раждала,ражда и ще ражда хубава майка краварска.Кеф ти вака вака,кеф трака трака,кеф ти антична философия,кеф ти Платон-изъм!

4

Бубето

преди 4 години

До 3За проф. д.ф.н. Цочо Бояджиев ли пишеш? :)

3

Възхитен съм

преди 4 години

Преди десетилетия за два семестъра едва се разходихме набързо с великолепен "екскурзовод" в необятния свят на античната философия. Не подозирах, че покрай информационните технологии педагогиката и методиката са се развили толкова шеметно и несъмнено надарени особи като Шакира успяват да претичат този свят като спринтьори. Бих се поклонил като мускетар пред дама, но си нямам шапка с пера, с които да помета елегантно пода.(Егати ***, казано по-направо.)

2

Анонимен

преди 4 години

Ох милата, сънувала е, че е на триремата сама жена с Язон и аргонавтите

1

Бубето

преди 4 години

Колега. :) Само че с 4-седмичен курс задочно, не знам дали е усвоила добре материала.