Снимка: БГНЕС
fallback

Бионсе е загрижена, че заради пандемията от коронавирус, умират много чернокожи хора.

Според нея, много от афроамериканците нямат възможност да работят от вкъщи и така се заразяват по-лесно.
 
"Черните американци диспропорционално принадлежат към тези важни части на работната сила, които нямат лукса да работят от вкъщи. Афроамериканските общества бяха жестоко засегнати от тази криза. Тези с придружаващи заболявания са под още по-голям риск. Този вирус убива чернокожите хора с изключително бързо темпо в Америка", заяви звездата по време на събитие, предават от "Female First".

Какво още каза тя - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

V

преди 4 години

Всички знаем как се предлагате където сварите на всички жени да си направите бройките, така че me too е напълно нещо оправдано. Вас така ви възпитава и семейство и общество. И после да ревете с пълно гърло, че жените имали напълно всички възможности за реализация, а то всъщност ги изнудвате и нямат такива. Издигате тези с нисък морал, а свястните унижавате и наритвате. Лицемери, егоисти, лукави.

50

V

преди 4 години

До 49 нпмер: Убеждението, че жените им харесвало да се правят на жертви за да пробиват е удобна лъжа на вас мъжете, за да се оправдават за развратните си желания и грехове против тях. Всички знаем от панти века за харемите и възпитанието ви че било хубаво да сте били с много жени и до днес. На такива им викат Дон Жуан и им ръкопляскат, фактите са показателни.Ако говорим за война, тя ВИНАГИ се е водила срещу женския пол- насилие, аборти на момиченца, опасни за тях традиции, дори многоженство.

49

,,,

преди 4 години

Никога няма да убие достатъчно

fallback