Снимка: БГНЕС
fallback

Полусестрата на Меган Маркъл - Саманта, твърди, че Меган е завиждала на Кейт Мидълтън.

Саманта дори казва, че Меган е искала с Хари да обявят, че се оттеглят от кралското семейство в началото на януари, за да провалят рождения ден на Кейт. Принц Хари и Меган обявиха, че изоставят кралските си задължения на 8 януари, а Кейт Мидълтън, херцогиня на Кеймбридж, отпразнува 38-и рожден ден на 9 януари.

"Тъжно е, че Меган направи това на рождения ден на Кейт - вярвам, че тя е завиждала на красивата Кейт. Тя никога не може да се сравнява с нея. Кейт е икона - перфектна за кралица и прекрасна като член на семейството и като майка. Бях впечатлена как Кейт може да накара рокля, която струва 200 долара, да изглежда все едно струва 2 млн. долара", сподели Саманта пред "Daily Star Online".

Още от разкритията на Саманта четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 години

Направо нямам думи как уж най - близките ти хора могат да бъдат най - големите гадняри и да ти подливат вода при всеки удобен случай. какво я интересува сестрата Маркъл какво става в кралското семейство и да го обсъжда? Откога стана кралски летописец? Ето какво се получава когато една бяла *** намери сцена на която да се изявява., за да привлече вниманието към себе си. Ужасно е. Такъв е бащата, защо сестрата да е по - различна? Радвам се за Меган, Отърва се от отвратителното си семейство.

11

Jiji

преди 4 години

Едно мънкии плюе по друго мънкии

10

@

преди 4 години

До Анонимензабавно как си написал името на онази *** на араби - даяна с главна буква, а имената на бъдещите Крале - Уилям и Чарлз с малка. : ))))

fallback