12

Анонимен

преди 4 години

Направо нямам думи как уж най - близките ти хора могат да бъдат най - големите гадняри и да ти подливат вода при всеки удобен случай. какво я интересува сестрата Маркъл какво става в кралското семейство и да го обсъжда? Откога стана кралски летописец? Ето какво се получава когато една бяла *** намери сцена на която да се изявява., за да привлече вниманието към себе си. Ужасно е. Такъв е бащата, защо сестрата да е по - различна? Радвам се за Меган, Отърва се от отвратителното си семейство.

11

Jiji

преди 4 години

Едно мънкии плюе по друго мънкии

10

@

преди 4 години

До Анонимензабавно как си написал името на онази *** на араби - даяна с главна буква, а имената на бъдещите Крале - Уилям и Чарлз с малка. : ))))

9

Джедай Мастър

преди 4 години

Малко български език и литература за начинаещи журналисти:В българския език няма дума полусестра, впрочем няма и полубрат. Сестрите винаги са си 100% сестри, ако имат само общ баща, се наричат еднокръвни, ако имат само обща майка, се наричат едноутробни.

8

отвратитИлно

преди 4 години

па и тая саманта завижда на Меган та се пука от яд !

7

Анонимен

преди 4 години

Б Х !Гладен съм и няма къде да работя, заминава шофьор за Ханау !

6

Анонимен

преди 4 години

от цялото кралско семейство, единствено малкият Хари става за нещо. пълен пройдоха, непукист, прави всичко наобратно, но единствен, по собствено желание, беше на мисии със спец частите в афганистан и си е рискувал живота наравно с другите, за разлика от оядените префърцунени чарлс, уилям и т.н. Хари пуши, пие, забавлява се като нормален човек, кара мотори, не позлва охрана и пет пари не дава за етикетите и глупостите им. И никога няма им прости, че убиха майка му- принцеса Даяна.

5

Анонимен

преди 4 години

Открила топлата вода - то е повече от ясно, че и завижда.

4

Анонимен

преди 4 години

специално прочетох статията и саманта нищо не е казала за 'перфектна кралица'. и няма и как, ама откъде *** да знае. според британските закони няма крал и кралица, а само крал и съпруга на краля или кралица и съпруг на кралицата. останалото са измишльотини на онези с розовите пантофки, дето майките им ги учат как да хванат чичко паричко и да не работят. чукчи не читател, чукчи - писател:)

3

Анонимен

преди 4 години

Освен, че е слаба, не виждам с какво е красива Кейт. Подлизурка.

2

Анонимен

преди 4 години

Кейт е една хитра сврака. А Меган е жена с чар и достойнство.

1

Анонимен

преди 4 години

Меган е много сладка и естествена на фона на онея надутляци ...