Снимка: БГНЕС

Коби Брайънт и жена му Ванеса никога не са се возили заедно в хеликоптера, с който той катастрофира. Двамата били направили сделка никога да не се качват заедно в него, твърдят от "People".

Легендата на NBA загина в неделя, когато хеликоптерът се разби в планината Калабасас. Жертвите са 9, сред които и 13-годишната дъщеря на Коби и Ванеса - Джиана-Мария.
 
Баскетболистът е решил да си вземе хеликоптер, защото му е омръзнало да е блокиран в задръствания в Ел Ей, и заради трафика изпускал важни семейни ангажименти.
 
"Стоях в трафика и изпусках неща, например училищна пиеса. Трябваше да измисля начин, по който да мога да тренирам и да се фокусирам над работата си, но и да не правя компромис с времето, което прекарвам със семейството. Затова започнах да проучвам хеликоптерите, исках да мога да отивам и да се връщам за 15 минути", каза той в интервю през 2018 г.
 
Междувременно се разбра, че катастрофата е станала до задния двор на имението на певицата Джесика Симпсън. Тя сподели снимка от двора на дома си в планината Калабасас.
 
Изпълнителката каза, че със съпруга ѝ Ерик Джонсън са видяли как медицинските хеликоптери прелитат около имението им и са почувствали, че е станало нещо лошо.
 
Снимката от задния двор и какво написа Джесика - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase