Снимка: БГНЕС

Коби Брайънт и жена му Ванеса никога не са се возили заедно в хеликоптера, с който той катастрофира. Двамата били направили сделка никога да не се качват заедно в него, твърдят от "People".

Легендата на NBA загина в неделя, когато хеликоптерът се разби в планината Калабасас. Жертвите са 9, сред които и 13-годишната дъщеря на Коби и Ванеса - Джиана-Мария.
 
Баскетболистът е решил да си вземе хеликоптер, защото му е омръзнало да е блокиран в задръствания в Ел Ей, и заради трафика изпускал важни семейни ангажименти.
 
"Стоях в трафика и изпусках неща, например училищна пиеса. Трябваше да измисля начин, по който да мога да тренирам и да се фокусирам над работата си, но и да не правя компромис с времето, което прекарвам със семейството. Затова започнах да проучвам хеликоптерите, исках да мога да отивам и да се връщам за 15 минути", каза той в интервю през 2018 г.
 
Междувременно се разбра, че катастрофата е станала до задния двор на имението на певицата Джесика Симпсън. Тя сподели снимка от двора на дома си в планината Калабасас.
 
Изпълнителката каза, че със съпруга ѝ Ерик Джонсън са видяли как медицинските хеликоптери прелитат около имението им и са почувствали, че е станало нещо лошо.
 
Снимката от задния двор и какво написа Джесика - вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 8 месеца

До Сата НАТО
Хеликоптерът е Sikorsky s 76....капацитета му е 13 души!

32

Анонимен

преди 8 месеца

"Междувременно се разбра, че катастрофата е станала до задния двор на имението на певицата Джесика Симпсън."
===
М-м-м, задния двор на Джесика Симпсън, м-м-м...

31

Анонимен

преди 8 месеца

До Феликс
нали помниш какво му се случи на един мъж със смартфон онзи ден? не един а цели 4 трамвая го блъснаха.
Той пък ако беше ползвал хеликоптер сигурно щеше да е жив.
Неведоми са пътищата господни.