27

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОХеликоптерът е Sikorsky s 76....капацитета му е 13 души!

26

Анонимен

преди 4 години

"Междувременно се разбра, че катастрофата е станала до задния двор на имението на певицата Джесика Симпсън."===М-м-м, задния двор на Джесика Симпсън, м-м-м...

25

Анонимен

преди 4 години

До Феликснали помниш какво му се случи на един мъж със смартфон онзи ден? не един а цели 4 трамвая го блъснаха.Той пък ако беше ползвал хеликоптер сигурно щеше да е жив.Неведоми са пътищата господни.

24

Анонимен

преди 4 години

нищо, отгоре ще гледа всичко и нищо няма да пропуска, но няма да е видим за ближните си! До почива в мир

23

Феликс

преди 4 години

Нека това да ни е за поука - колкото и да е съблазнително летенето с хеликоптер на работа, по- добре е да се въздържиш!Купуваш си билетче за трамвая - бавно , но сигурно!

22

Гошо

преди 4 години

Престанете бе журналисти...Никой не е вечен на този свят...ако ще 100 сделки да са имали, само се спекулира с тази новина....

21

бен

преди 4 години

нищо велико няма в така измисленият спорт за дългуни.докато не се сложи кошът на височина 6 метра този спорт с всичките си така наречени велики спортисти е една много лесна детска игра.високите много по лесно откъсват ябълката от клона в сравнение с ниските на които им е необходима стълба.такава е истината .получават милиони въздушно.

20

Анонимен

преди 4 години

Може би е трябвало да ди купи някакъв по-хубав хеликоптер нали е милионер,милиардер?За тоя пише че е проектиран 1975-та. Имат купища пари стискат се като незнам какво и после -падна му перката.Ми как няма да му падне перката нали като го е купувал го е купил да е най-евтиният сигурно на разпродажба.

19

До реалист

преди 4 години

Вземи и прочети кой беше той. Докато си си сипвал ракийкатаи си пушил цигарки тоя човек си е скъсвал *** от тренировки. Усещаш ли разликата?

18

Гогоолу

преди 4 години

Има ли печеливши от сделката ?.!.?

17

Анонимен

преди 4 години

Жал ми е само за дъщеричката, защото тя е ясно, че не е имала правото на избор дали да се качи в хеликоптера или не. Останалите възрастни, в това число великия баскетболист, са си играли на руска рулетка, качвайки се в такива метеорологични условия.

16

Boto

преди 4 години

До реалистТе известните събраха вече над 100 милиона за седмица за борба и превенция срещу вируса.А ти какво направи?

15

Boto

преди 4 години

До реалистЕми кофти ама така съществува света. Уникален си, оказал си, имаш милиони фенове и света скърби за тебе. Дриш*о си седиш си пред компютъра и обяснямаш, че ако се случи на нормалните ще е само статистика. - Сори така е и аз ако замина едва ли ще го видиш по телевизията.Не може на всички по равно сори.

14

реалист

преди 4 години

Сега както върлува вирус в Китай не дай Боже някой известен да почине, ще има голямо скърбене и жалеене. Ще има дни на траур в целия свят, минута на мълчание къде ли е не, но сега починалите са просто статистика. Факт.

13

реалист

преди 4 години

Ако в хеликоптера не беше Брайънт, никой нямаше да разбере, че е паднал хеликоптер и в никой в света не би скърбял. Другите жертви кучета ги яли. Те нямат семейства, деца и никой не ги обича или чака да се приберат, защото са никой. Добре, че падна този хеликоптер за да се води отново лицемерието на света както при изгарянето на Нотр дам. Жалко за него и за всички хора, които бяха в хеликоптера.

12

х

преди 4 години

Тия в задръстванията са живи, а той бързака с хеликоптера 2 метра под земята.

11

Boto

преди 4 години

Боже какво чудо, че никога не са се возили заедно. Това го има във всички сериозни международни компании. Повече от 2-*** мениджъри не се возят на един полет с цел ако се случи нещо да не заминат всички. Тука не виждам да е по-различно и по-ненормално.Семейство със топ възможности, със деца и корпорация *** милиони ако не и милярди - ако и аз имах това със сигурност щях да се замисля за същото. Има наука за Risk Management и те явно са знаели за нея. Бог да ги прости него и всички загинали.

10

???

преди 4 години

До АнонименКакво общо пък има датата ?

9

Чоко

преди 4 години

Жалко за човека. И той и Шумахер не успяха да си похарчат парите.

8

Анонимен

преди 4 години

Ако катастрофата беше с кола никой нямаше да пише по медииите.