Снимка: БТА
fallback

Ден след като падна от сцената на концерт в Лас Вегас, ексцентричната поп звезда Лейди Гага е присъствала на моминско парти, на което е разкрила, че вече е необвързана, съобщи Контактмюзик.

Преди броени дни 33-годишната певица падна от сцената заедно със свой фен по време на шоуто си в столицата на хазарта. Впоследствие Лейди Гага разкри, че й е направен рентген на цялото тяло, за да се изключат счупвания. Изпълнителката сподели също, че доста я боли.

Болките и натъртванията обаче не й попречиха на следващия ден да присъства на моминското парти на приятелката си Сара Никол Тано.

По време на купона Лейди Гага е загатнала с публикация в Instagram за раздялата си със звукорежисьора Дан Хортън след продължила едва няколко месеца връзка, припомня БТА.

В поста си поп звездата нарича приятелката си "една жена, която е на път да се омъжи", а себе си - "една необвързана дама".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Надарен орач

преди 4 години

Тук се иска здрава оран с голям и мощен плуг! И редовно, естествено....

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Тя е женена за милионите си, не й трябва мъж. Нито външният вид, нито ЕГН-то са причина да е сама. Ако беше обикновено момиче, няма причина да не намери мъж. В света на шоубизнеса няма място за обикновени и нормални.

10

Анонимен

преди 4 години

Какъв мъж да задържа до себе си, тва себе си не търпи, камо ли някой друг. Там е суета на суетата и егото на егото.

fallback