12

Надарен орач

преди 4 години

Тук се иска здрава оран с голям и мощен плуг! И редовно, естествено....

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Тя е женена за милионите си, не й трябва мъж. Нито външният вид, нито ЕГН-то са причина да е сама. Ако беше обикновено момиче, няма причина да не намери мъж. В света на шоубизнеса няма място за обикновени и нормални.

10

Анонимен

преди 4 години

Какъв мъж да задържа до себе си, тва себе си не търпи, камо ли някой друг. Там е суета на суетата и егото на егото.

9

Анонимен

преди 4 години

До До Иванов86 набор а изглежда като 55 годишна . Дори скъпите бижута,дрехи и още по-скъпата козметика и разкрасителни процедури не могат да скрият лошо скроената и физиономия . Посъветвай Преслава да и даде телефона на пластичния си хирург поне носа си да оправи .А за анонимника дето искал да гледа жена ми . - Моята жена е супер,нищо че няма милиони ,но точно на разни перверзни воайори няма да тръгна да я показвам . Гледай си Лейдито или любимия порн канал и продължавай с ръкоделието.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен....А Лейдито, при все т.ъ.пите й песни, има към 300 милиона долара.Има към 300 милиона а не може да задържи мъж около себе си или по-точно няма мъж който да иска да живее с нея въпреки милионите и .... което ни води отново до единствения точен извод - Не е красива, а и ЕГН-то си казва думата...

7

Анонимен

преди 4 години

В крайна сметка какъв е пола на Лейди Гага.

6

Анонимен

преди 4 години

Не е красива, а и ЕГН-то си казва думата...На тези коментиращи все ми се иска да им видя снимка, с жената. А Лейдито, при все т.ъ.пите й песни, има към 300 милиона долара.

5

Анонимен

преди 4 години

Моля? Саминка?Излезте от СЕЛО!!!!!!

4

Божинката

преди 4 години

тая става да я ИЗПЛЮЩИШ ...сигурно отдолу е стегната като нови ръкавици ...влаза, ама трудно ...

3

До Иванов

преди 4 години

Какво ЕГН , 86 набор е : ) , 33 перфектни години , пиши коментари и сънувай стотиците милиони в сметката й . Толкова пари в живота си може да видиш само на картинки и то ги има на 33 , сигурно това е от ЕГН-то хахахахаахахахахахахааааааааа

2

Грую

преди 4 години

Ех тази лейди Гарга ве

1

Иванов

преди 4 години

Не е красива, а и ЕГН-то си казва думата.