Снимка: Instagram
fallback

Кристин Илиева навърши 22 години на 22 август. Манекенката трогна феновете си с емоционално послание в социалните мрежи.

Кристин сподели, че се чувства благословена, че е имала шанс да започне живота си наново и благодари на семейството и близките си.
 
"Благодарна съм за шансът, който имам, да започна живота си наново и с нови сили. Да загърбя всичко лошо и да продължавам с пълни сили напред, да се боря за най-ценното в живота си и да не спирам да мечтая. Пренаредени ценности и мечти, нищо не е като преди, но за това пък казват, че животът е пълен с изненади. Бог взел едно, дал друго. Силно вярвам и не спирам да се боря за моето Чудо. Никога не съм се чувствала по-обичана, по-подкрепяна и по-уравновесена", пише тя.
 
Цялото послание на Кристин и снимки от рождения ден - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 4 години

Добре де, тати и мама да не са известни български "бизнесмени", и да плащат за ПР. че я плякате през няколко дни и седмици по "новинарските сайтове" просто ей така, нещо да се пише за нея? Колко народ има, които е преживял по тежки работи и ги преживява в момента, а за тях нещо да напишете?

14

Анонимен

преди 4 години

А къде са благодарностите към Дара , с чиято помощ тези "благословени" чудеса ти се случиха ? Не я забравяй. Ще се обиди и следващия път ще ти откаже така красиво да ти начупи краката .

13

Недоумяващ

преди 4 години

По гнусните ви коментари си личи що за гнусни хора сте !!!

fallback