15

Анонимен

преди 4 години

Добре де, тати и мама да не са известни български "бизнесмени", и да плащат за ПР. че я плякате през няколко дни и седмици по "новинарските сайтове" просто ей така, нещо да се пише за нея? Колко народ има, които е преживял по тежки работи и ги преживява в момента, а за тях нещо да напишете?

14

Анонимен

преди 4 години

А къде са благодарностите към Дара , с чиято помощ тези "благословени" чудеса ти се случиха ? Не я забравяй. Ще се обиди и следващия път ще ти откаже така красиво да ти начупи краката .

13

Недоумяващ

преди 4 години

По гнусните ви коментари си личи що за гнусни хора сте !!!

12

Анонимен

преди 4 години

Абе инстаграмки... карай да е весело.

11

?!

преди 4 години

красиви момичета по път и над път!нито е неземна красавица, нито е топ модел!момичета красиви като нея колкото искаш!не мога да разбера само PR реклама ли си прави на гърба на някого и начин да изкара повече пари ли е това!?тя не е последаната "моделка" ИЛИ ЛИЧНОСТ УЖ ПОПУЛЯРНА, ЗАЩОТО ПРЕДИ БЕШЕ ЗА НИКОМУ ПОЗНАТА,преживяла трагедия в живота си, но не съм чула другите да бият" тъпана", акто го прави ТЯ!

10

ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ!

преди 4 години

ЗАЩО ИЗОБЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОВА МОМИЧЕ, КАКВО Е ПОСТИГНАЛА В ЖИВОТА,ЧЕ САМО СТАТИИ ЗА НЕЯ ПОСТВАТЕб!НИМА Е ЕДНСТВЕНАТА ПРЕТЪРПЯЛА ИНЦИДЕНТ НА ПЪТЯ!?!?!?ДА СИ МИСЛИ, ЧЕ Е СТАНАЛА ИЗВЕСТНА, ЗАЩОТО ЕДИ КАКВО СИ!?ЖАЛ МИ Е ЗА ТАКИВА ЖАДНИ ЗА СЛАВА ПЕРСОНИ!!!!

9

ЛИЦЕМЕРИЕ!

преди 4 години

Обикаля скъпи курорти с дрехи и артикули за десетки хиляди левове докато събира пари от благотворителни кампании! Какво нагло и долно лицемерие!

8

Анонимен

преди 4 години

Тая пък коя е?

7

Victimized

преди 4 години

Тази ли беше дето си прави пиар от факта, че катастрофира, че и събира пари от феновете за операции, докато се снима с дрешки и артикули за хиляди левове? Нивото на едно общество е добре представено с това какъв е елита и хората които стоят "там горе" над всички ни за пример.Направо трагично

6

Анонимен

преди 4 години

Не я познавам, нито съм фен, но да е жива и здрава, за да радва семейството и приятелите си :)

5

ined

преди 4 години

Ако Дивна не беше я сгазила никой нямаше и да е чувал за тая "манекенка".

4

на 55

преди 4 години

Моля ви, бъдете малко по конкретни в такива статии. Цена за час и телефон за контакти е достатъчно.

3

Да ама...

преди 4 години

Не мислите ли, че прекалено много се напрягате от тези истории за скъпоплатени надуваеми кукли за възрастни? Пошлост. Селяндурщина. Скука. Кич. Псевдо драми на псевдо хора. НО добрата новина е, че за щастие има естествен подбор и такива недоразумения винаги биват изхвърлени от хранителната верига по един или друг начин. Не става само със шмъркане на евтини наркотици и вдигане на краката за поредния псевдо мутрю/футболист/меринджей. Трябва си и сченично поведение и акъл!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Драснете в коментарите коя беше тази, че се сещам че май е някаква приятелка на някаква друга, която май имаше една песен, ама не се сещам нито коя е другата, нито за песента...Като изгубен съм...

1

АтанаСпорМюнхен

преди 4 години

Още една инфлуенсърка която продава отрови в Инстаграм.