Facebook
fallback

Славея Сиракова се сгоди. Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева сподели в социалните мрежи, че най-сетне е намерила истинската любов.

„And I said YES“ („И аз казах ДА“), написа тя и сподели видео с пръстена, който „грее“ на дясната ѝ ръка.

Славея е качила и една снимка, на която е в прегръдките на любимия си, но лицето му не се вижда много, защото е с шапка.

„Честитоооооооооооооо!!!!! Желая ви цялото щастие на светаааааа!!!!!“, поздрави я нейна фенка.

„Красотата и щастието ни дебнат отвсякъде“, коментира майката на бъдещата булка, която наскоро се похвали, че най-хубавите новини идват винаги, когато човек не очаква.

Славея Сиракова бе необвързана дълго време. През годините тя се опитваше да пази личния си живот в тайна и едва преди дни сподели кадър с тайнствения мъж.

Междувременно по-малката ѝ сестра – Виолета, се готви за голяма сватба. Тя ще се врече във вярност на своя дългогодишен приятел Георги Коруджиев. Двамата имат 3-годишна дъщеричка, която ще бъде шаферка.

Първата сватба в семейство Сиракови ще се състои след броени дни, като кумове ще бъдат Славея Сиракова и Петър Лаков.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Аз

преди 4 години

Ама коя е тая изцъклената....?Ужас !!!Няма ли нещо по интересно ?

11

Hahahahha

преди 4 години

Славея откри любовта! Славея каза ДА!айде стигаааа!КОЯ Е СЛАВЕЯ! Английската принцеса или каква е!!! Днес ще открие любовта, утре ще пишете -Славея се развежда.... направо нямам думи!

10

До Иванка Гъркова

преди 4 години

Уважаема г-жо Гъркова! Моля, Ви! За в бъдеще спрете да пишете за тази Славея! Никой не го вълнува, само си правите лоша реклама! Ако нямате за кого друг да пишете, пишете поне за някой, който има постижения някакви! Защо отделяте толкова внимание на това неизвестно момиче, което доколкото съм запозната от социалните мрежи, освен да си пуска сама снимки от фотосесии по бельо, друго не знае! Сигурна съм, че можете да пишете за къде къде по интересни хора! Успех!

fallback