12

Аз

преди 4 години

Ама коя е тая изцъклената....?Ужас !!!Няма ли нещо по интересно ?

11

Hahahahha

преди 4 години

Славея откри любовта! Славея каза ДА!айде стигаааа!КОЯ Е СЛАВЕЯ! Английската принцеса или каква е!!! Днес ще открие любовта, утре ще пишете -Славея се развежда.... направо нямам думи!

10

До Иванка Гъркова

преди 4 години

Уважаема г-жо Гъркова! Моля, Ви! За в бъдеще спрете да пишете за тази Славея! Никой не го вълнува, само си правите лоша реклама! Ако нямате за кого друг да пишете, пишете поне за някой, който има постижения някакви! Защо отделяте толкова внимание на това неизвестно момиче, което доколкото съм запозната от социалните мрежи, освен да си пуска сама снимки от фотосесии по бельо, друго не знае! Сигурна съм, че можете да пишете за къде къде по интересни хора! Успех!

9

Анонимен

преди 4 години

По-добре млад или стар слаб безработен мъж от колкото стара мутра с пари или олигарх с пари така,че ако скъса с тоя да търси пак такива

8

Анонимен

преди 4 години

Не го знам къв е тоя ама е добре ,че е млад слаб и безработен а не стара мутра с пари ако скъса с него да си намери други млади слаби и безработни пичове

7

Анонимен

преди 4 години

Какво ги котирате тези световно неизвестни?

6

момчето е 95 набор

преди 4 години

Дали е вярно, не знам, но момчето е набор 95, а Славея е 84!Футболист! Много ми е интересно какво сериозно ще излезе от това.Едва ли са от дълго заедно, но не изглежда обещаващо!

5

:)

преди 4 години

Мама и тате са и купили годеник като на другата си дъщеря.Така направиха и родителите на пернишкия кроки,така ще направят и родителите на зарязаната от боксьора чалгарка.Понеже и тутманиците у нас се продават,не само кифлите.

4

Анонимен

преди 4 години

Тая ако е TЪПA като майка си и баща си (а няма причина да не е същата) жал ми е закандидат-жениха.

3

Анонимен

преди 4 години

Като гледам "младоженЯКа" ще е "Ден до пладне"........

2

E И ???

преди 4 години

Само празни приказки. Какво ми пука. Колко други хора си намират половинките. Ай сиктир.

1

Дринцолов

преди 4 години

Аз какво да направя?!