Снимка: Harper's Bazaar
fallback

Ако мислехте, че раздялата с Брадли Купър ще се отрази зле на Ирина Шейк, жестоко сте се излъгали. Руската моделка вече е на корицата на ново списание и изглежда по-добре от всякога. На страниците на Harper's Bazaar тя разкрива всичко за брака, майчинството и тайните на шоубизнеса.

За страничните наблюдатели може да изглежда така, че Ирина е перфектна във всяко едно отношение. На което и светско събитие да отиде, тя успява да прикове погледите към себе си. Фактът, че е майка на двегодишна и успява да притежава такава фигура, я превръща в идол за много момичета по света.

Но Ирина признава, че всъщност и тя е човек като всички. Не винаги успява да изглежда добре, а това, което хората виждат по събития и подуими, е резултат от непрестанна работа и невероятния професионализъм на нейния екип. "Понякога не изглеждам като модел, а като обикновен човек", споделя тя.

33-годишната моделка говори открито и за скорошната си раздяла с Брадли Купър, която шокира света. За връзка, която се развива под светлината на прожекторите, беше разбираемо, че и краят й ще бъде широко обсъждан.

Според Ирина хората са имали такъв огромен интерес към нея и Брадли, защото всеки иска да има такъв бляскав живот. "Смятам, че е чиста проба любопитство". Макар в момента да е свободна, Шейк признава, че все още вярва в брака.

В момента моделката отглежда своята двегодишна дъщеря Леа, която споделя с Брадли Купър. Според нея единственият подход към децата е честност. "Трябва да бъдете искрени към себе си и към децата си, защото иначе цял живот ще живеете в лъжа". Шейк е против стериотипите, че веднъж станеш ли майка, трябва да забравиш за себе си.

Вижте още за Ирина Шейк в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

преди 4 години

Е няма да я снимат разревана...

11

лили

преди 4 години

Рамбо, много си задръстен, язък за хубавото ти име, живееш в средните векове, я малко се осъзнай, нима задраскваш Мария Калас, Лили Иванова, Бриджит Бардо, то място и време няма да изброявам......, вземи си някоя и и сложи вериги за печката и леглото и и се радвай до живот........

10

Анонимен

преди 4 години

Брадли си е женкар и тая връзка с Гага няма да продължи много!

fallback