12

преди 4 години

Е няма да я снимат разревана...

11

лили

преди 4 години

Рамбо, много си задръстен, язък за хубавото ти име, живееш в средните векове, я малко се осъзнай, нима задраскваш Мария Калас, Лили Иванова, Бриджит Бардо, то място и време няма да изброявам......, вземи си някоя и и сложи вериги за печката и леглото и и се радвай до живот........

10

Анонимен

преди 4 години

Брадли си е женкар и тая връзка с Гага няма да продължи много!

9

Анонимен

преди 4 години

До 5Значи жена не успяла/не желала/ не се е случило да има семейство и деца по някаква причина веднага става мутант за теб?! Що си мислиш, че това е единствената стойност на жената и ,че тя няма друга стойност (да се развива като личност, да създава блага) различна от ролята и на съпруга и майка?!

8

Анонимен

преди 4 години

Закачалка за дрехи и актьор.Срещат се,поживеят заедно,правят дете/или не/ и се разделят.По холивудски.Лошото е че стана пример за подражание.

7

Анонимен

преди 4 години

А тя и ниво ли имала :)) хахаха

6

asdf

преди 4 години

Готина мацка, оня плъх не и беше на нивото. Пък на рускинче да му смогнеш не е лесно.

5

Рамбо

преди 4 години

Заради такива имитации на жени ще изчезнем като динозаврите. Жена която няма деца и семейство не е жена а мутант.

4

Оффф

преди 4 години

Целият този интерес на медиите към хорския живот не го разбирам. Кой го интересува изобщо кой с коя спял?!? Иначе аз харесвам Брадли Купър, даже много, ама не ме интересува с коя се е развел и с коя е сега. А тая Ирина е адски противна - за какво ни пробутват клишираните и изказвания?!?

3

Анонимен

преди 4 години

Брадли Купър е мъжкар, а Лейди Гага все "влачеше" някакви женчовци.

2

Да

преди 4 години

Момичето е много красиво.Лейди Гага далеч не може по външност да се сравнява с нея, но и тя има някакъв чар и излъчване и това несъмнено е привлякло Купър.Влюбени са и им личеше от самолет още преди да го признаят.Така става понякога.Изглежда много са хлътнали, това все пак сложи край на брака му с Ирина.Такъв е живота понякога.

1

Анонимен

преди 4 години

Ти всяка вечер май правиш проба грешка хахахаха типична представителка на прадедите си