Снимка: Instagram
fallback
Сузанита се е разделила с приятеля си Александър и има нова тръпка. Това съобщи самата рапърка в "Папараци" и уточни, че вече от близо месец излиза с друг мъж. По думите й, освен, че е красив, той е и доста богат. 
 
"Карахме се, оправяхме се, събирахме се, прощавахме си, но в крайна сметка, когато нещо не се получава, то така е писано", каза тийнейджърката за края на връзката си с Александър. 
 
Дъщерята на Орхан Мурад си е направила татуировка с първата буква от името му, но няма намерение да я маха, защото той е бил част от нейното минало. 
 
"Той избра да продължи по един път, аз по друг път и просто се разминаха пътищата ни", посочи тя и му пожела да си намери момиче, което да не му изневерява. 
 
На въпрос дали новото й гадже я засипва с букети, тя уточни, че получава много повече от цветя.
 
"Това, че нося обувки за 2 бона, искам да ви кажа, че съм стояла и с една стотинка. Не ме е срам да го кажа...", добави Сузанита и призна, че се облича с маркови дрехи, но не е забравила от къде е тръгнала и е имало моменти, в които си е брояла стотинките. 
 
Скандалната изпълнителка, която все още е непълнолетна, се похвали и с още една татуировка - на ръката. Тя означава свобода. По думите й, в момента тя се чувства страхотно и не е ограничавана от новия си приятел, който не е ревнив. 
 
"Аз съм много добър човек, стига да не засягат семейството ми", коментира още певицата и загатна, че в момента майка й се бори с тежка диагноза, ето защо се старае да не я натоварва. 
 
Сузанита изтъкна, че в момента е частна ученичка и ходи на допълнителни уроци по английски и испански.
 
Имала много добър успех и не се притеснява за образованието си. Тя посочва, че няма много време за четене на книги, защото "постоянно хвърчи наляво и надясно". Все пак, докато пътува или преди да си легне, тя отваряла по някое четиво, но като цяло "бързо й се губил интересът". 
 
"Предстоят ми доста интересни неща да заснема, като едно от тях е филм, но няма да издавам повече", продължи тя.
 
Запитана дали ходи на курсове, за да може да се впише по-добре в продукцията, тя отговори: "Не, не ходя, аз съм си актриса цял живот". 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

144

Анонимен

преди 4 години

Децата са огледалото на родителите.Като погледнат детето си виждат себе си, и как са се справили с възпитанието на поколението си.Та и това дете е плод на невъзпитанието на родителите си.

143

Мустафа Кемал

преди 4 години

Ти си срам и позор не само за баща си но и за всички турски жени и момичета в България!...

142

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

На тази мисълта и тече като на боеко май са от една порода, зелена с много люспи и мирише, що е то ?!?!?

fallback