Снимки: Reuters

Общ преглед

"Сега вече имам двамата най-прекрасни мъже на света!". Така емоционалната Меган Маркъл, заедно с принц Хари, представиха новородения си син. Засега бебето остава без име, а неговата майка не разкри къде е родила.

Бебето Съсекс беше представено пред журналисти в залата "Свети Джордж" на замъка Ундзор. Запитана как е минало раждането, Меган отговори:

Още по темата
"Беше като магия. Беше страхотно! Толкова съм щастлива! Той има най-сладкия темперамент. Много е спокоен".
Принц Хари пък се пошегува, че не знае от кого бебето е наследило спокойствието си.

Новото кралско бебе зодия Телец, принц Хари видял как се ражда

"Изминали са само два дни и половина, но това да си родител е страхотно. Щастливи сме да имаме своето вързопче радост", каза херцога на Съсекс и в типичния за него хумор допълни: "Още едно страхотно правнуче за кралицата!".

Очаква се днес новороденото да се срещне със своята прабаба кралица Елизабет. Майката на Меган Маркъл пък е до дъщеря си от деня на раждането.

Херцогът и херцогинята на Съсекс все още не могат да решат на кого от двамата прилича бебето.

"Всички казват, че бебетата се променят толкова много в първите две седмици, така че ще следим този процес през следващия месец. Той наистина се променя всеки ден, така че, кой знае...", каза принц Хари.

Бебето носеше бяла шапчица и бе увито с бяла пелена. Фотографите, поканени в замъка Уиндзор, трябваше да помолят родителите да покажат малко повече от детето, тъй като първонамално се виждаше само нослето му. На този въпрос Меган се засмя, а херцогът се пошегува: "Вече има малко коcъмчета по лицето."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар