Facebook
fallback

"Стъпка по стъпка изкачваме нашия връх и осъзнаваме как всяка крачка съдържа частица вечност, а животът преминава за миг... всичко минало ще бъде някога забравено, всичко бъдеще, никой не знае дали някога ще се случи... имаме само сега, миг застинал между безвъзвратното и безкрайните възможности на нашите мисли, желания, действия и нагласи... С поглед вперен в нови върхове и цели, здрава, силна, по-знаеща, можеща и устремена, продължавам напред... Играх честно и с цялото си сърце!“. Това написа Александра Жекова във Facebook и публикува няколко любими свои снимки.

Емоционалният пост на сноубордистката идва само няколко часа след като тя обяви официално, че прекратява състезателната си кариера.

Тя призна, че е зела много трудно решението.

 
"От сърце благодаря на всички, които вярваха в мен, вървят и досега заедно с мен и подкрепят моя личен и професионален път", написа още Сани и изброи всички, които са я подкрепяли през годините.
 
"Сани, ти си пример за всички нас с трудолюбието, постоянството, спортсменското поведение и уважение, към това което правиш. Вдъхновител си за малки и големи, гордеем се с теб и ти желаем нови успехи и последователи", написа жена под публикацията на спортистката. Още много други нейни последователи споделиха, че се гордеят с нея.
 
Още новини за български звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Полина

преди 5 години

Като спортист направи страхотна кариера, като жена е божествена, други думи по темата за излишни, а обидите- плоски и безпредметни

10

БЪЛГАРИН

преди 5 години

И сега вездесъщата ЦАРИЦА к,во ще прави? Ужас за нея и пребогатите родители!

9

Анонимен

преди 5 години

"Тя призна, че е ЗЕЛА много трудно решението." Предлагам журналето и то да вземе същото трудно решение.

fallback