Снимка: архив, Reuters
fallback

Шайло – първородната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит, ще претърпи пластична операция за смяна на пола. Това съобщиха чуждестранните медии и уточниха, че актрисата е дала разрешението си за интервенцията, която ще бъде в лъскава клиника в Санта Моника.

Момичето, което е само на 12, отдавна носи мъжки дрехи, къса коса и не се увлича по женските занимания. Неговата майка неведнъж е коментирала пред медиите, че подкрепя избора ѝ.

Според някои таблоиди, Шайло вече е на хормонално лечение от няколко месеца, благодарение на което ще заприлича по-лесно на момче. Анджелина Джоли пък вече е задействала процедурата в клиниката.

Смяната на пола на момичето е поредното нещо, за което актрисата и бившият ѝ съпруг се карат. Оказва се, че Пит и неговите родители са по-скептично настроени към промяната, която иска момиченцето и определено не я одобряват. Анджелина използвала момента, за да настрои децата срещу него и заявила, че ще плати за всичко с лични средства.

Вижте още за Джоли и дъщеря й Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

96

Селяндур

преди 4 години

Хем ревете срещу джендерастията, хем ревете срещу националсоциализма... Ами, айде решете най-накрая какво искате! Продажни двуличници и фурнаджийски лопати!

95

Родител

преди 4 години

Жалко за детето. Беше взело чертите на баща си. От него ще стане кастрирана жена, не мъж.

94

Шер

преди 5 години

Давай, Джулке , с теб сме. Направи от дъщеря си истински мъж . Виж мойта като си смени пола и стана на бъчонка колко и е добре . Брадяса.... Уригва се на бира ... и са драпа по мадуро кат' истински мъж . Скоро и твойто шъ е тъй .p.s. :и да знайш не е заради мъжките дрехи. и твойто както и мойто обича да брадясва не само отдолу ами и отгоре .

fallback