96

Селяндур

преди 4 години

Хем ревете срещу джендерастията, хем ревете срещу националсоциализма... Ами, айде решете най-накрая какво искате! Продажни двуличници и фурнаджийски лопати!

95

Родител

преди 4 години

Жалко за детето. Беше взело чертите на баща си. От него ще стане кастрирана жена, не мъж.

94

Шер

преди 5 години

Давай, Джулке , с теб сме. Направи от дъщеря си истински мъж . Виж мойта като си смени пола и стана на бъчонка колко и е добре . Брадяса.... Уригва се на бира ... и са драпа по мадуро кат' истински мъж . Скоро и твойто шъ е тъй .p.s. :и да знайш не е заради мъжките дрехи. и твойто както и мойто обича да брадясва не само отдолу ами и отгоре .

93

ined

преди 5 години

Тая съвсем изкукурига

92

KOKO

преди 5 години

IZTRESENA RABOTA-DA PAZI GOSPOD!

91

Станчев

преди 5 години

Много ГМО ядат в САЩ и жените стават дефектни. Американките вече раждат безполови същества които вярват че бъдещето е тяхно.

90

чудовищно

преди 5 години

На малолетните не се продават цигари и алкохол, обаче им се разрешава да вземат решения за смяна на пола си в тази крехка възраст. И това ако не е чудовищно

89

тя

преди 5 години

Момичето става момче ! Как ще му го присадът - това е сложен орган с важни функции, няма да стане - насметена работа на луди !

88

Анонимен

преди 5 години

Джоли е побъркана. Всичко ще направи само и само да издразни Пит. Съжалявам, че някога съм гледал филм с тази. Много е противна.

87

Анонимен

преди 5 години

сега остана само да и отгледат генномодифициран жребец съвместен с нейното ДНК за донор на мъжкият полов орган и вс е О.К.

86

Не е фейк нюз!

преди 5 години

Това определено не е фалшива новина! "Фокс Нюз" имат репортаж точно за блокирането на пубертета на деца, чиито родители ги считат за транссексуални: https://youtu.be/EdTMZCgA2P8 При това става въпрос за 8-годишни деца.

85

Анонимен

преди 5 години

До тук води глезотията и слободията на богаташките деца. Утре може да поиска да стане *** и веднага ще му разрешат , защото имат милиони и не могат да ги изхарчат .

84

Православен

преди 5 години

Содом и Гомор маскиран като Евроатлантически ценности! Горкото дете!

83

Анонимен

преди 5 години

джоли се е превърнала в подвижен скелет,жалко ,беше секси маце навремето,а дъската и яко хлопа от 5-6 години насам.Определено Пит е много по-точен и заслужава поне половината деца да са при него и да си останат нормални,пък тая да побърква другите ако иска

82

Анонимен

преди 5 години

тая кукавица го прави само за да натрие носа на свекърва си

81

Яница

преди 5 години

Анорексичката е тотално эа эатвора!!! Детето е малолетно, майката трябва да го напътства в живота а не да го осакатява эа цял живот!!! Спрете с пропагандата, иэвинете се и се върнете към нормалното!!!

80

R

преди 5 години

приемам го единствено като фалшива новина

79

pfff

преди 5 години

Тъз дубре лий??На 12 дори не е в пубертета още, не се знае как ще се развие по-нататък и е прекалено рано да се правят необратими неща. Аз си мисля че това са само ала бала приказки. Няма как да е законно да си обърнеш пола преди да си пълнолетен и да си добил правото да вземаш подобни решения сам. Дори мисля, че ако и дава хормонални медикаменти с тази цел преди 18 пак е за затвор работата. Още повече, че и двамата родители не могат да постигнат съгласие по въпроса

78

caisa

преди 5 години

И от какво го лекуват това дете (хормонално) ?Джендъризмът вече е стигнал до там, че смята раждането на дете за болест !Да живее истанбулската..........Еххх, сакати амаериканци и демократи! Скоро ще сънувате за сек.с и ще бленувате да чуете детско гласче!

77

принц Хари

преди 5 години

То и слугинчeто обяви, че бебето им щяло да бъде "*** флуидно". Това е като някаква зараза. Как ли се смеят социалните инженери с шапчиците, че в стремежа си да унищожат европейския човек успяха да посегнат и на институция като Кралското семейство?Живеем в откачени времена. Финални?