Снимка: Reuters
fallback

С наближаването на термина на Мегън Маркъл в края на април и началото на май се увеличават и залозите за име на новия член на кралското семейство.

Публиката е затруднена и с решението на младото семейство да запази пола на бебето в тайна. Още през октомври 2018 г. Меган казва на млад фен за дългия списък с имена, който са им връчили и тяхното намерение да го прегледат съвсем скоро.

Ето ги и най-вероятните имена според залагащите:

Елизабет

Според People публиката залага най-много на това име заради факта, че бебето ще се роди близо до рождения ден на кралица Елизабет на 21 април. Името означава „Обвързана с Бога“ и идва от иврит.

Даяна

Името на майката на принц Хари, Даяна, също е силен претендент, ако бебето е момиче. Смята се също така, че Меган винаги е била голям фен на принцеса Даяна още преди да се присъедини към кралското семейство. Името означава „божествена“, идва от латински и се свързва с Библията, гръдската и римската митология.

Виктория

Името е свързано с новия дом на херцога и херцогинята на Съсекс, резиденцията Фрогмор хаус в графство Бъркшър, който кралица Виктория е избрала за дом последните си години заедно със съпруга си принц Албърт. Името идва от латински и означава „победа“.

Oще по темата

Албърт

Името идва от съпруга на кралица Виктория. Името идва от немски и означава „благороден“ или „благородник“.

Алис

Последния път, когато името Алис е принадлежало на член от кралското семейство, е било на едно от децата на кралица Виктория през 19 век. Името идва от немски и означава „благородничка“.

Други основни претенденти са имената Грейс, Филип, Артър, Джеймс, Мери, Изабела, Александра и Едуард.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

ПроСоТо

преди 5 години

и като си зададох долния въпрос,си замислих:-Дали Дъртата от Двореца не е имала основание да "поръча" Даяна?!...Като нищо тая последната да е била разгонена куч.ка...Не случайно погина в прегръдките на любовника си....абе,"царски му рабти"....Ние да си пазим ***,че без това наше Светило сме за никъде!..Нъл тъй,болгарино?!

63

ПроСоТо

преди 5 години

впрочем,за мен по-голямата интрига е:-Защо Принцот ГАРИсон е..РИЖАВ?!?!?!?!..някакви предложения?

62

Би

преди 5 години

Зебра!

fallback