Reuters

Вече стана факт. Принц Хари и Меган Маркъл се преместиха от двореца Кенсингтън в Лондон в резиденцията Фрогмор хаус в графство Бъркшър. Там те ще създадат собствен дом в очакване на първия им наследник, предаде телевизия ITV.

Имението е построено в края на 17-и век. По-рано там са живели много кралски особи, включително съпругата на Джордж Трети (1738 – 1820), кралица Шарлот, децата на кралица Виктория (1819 – 1901) и дори сестрата на последния руски цар Николай Втори (1868 – 1918), великата княгиня Ксения Александровна, която избягала в Европа след Октомврийската революция през 1917 г.
 
Тъй като графство Бъркшър граничи с Голям Лондон, принц Хари и Меган Маркъл не се преместват далеч от предишния си дом. Фрогмор хаус е на малко повече от 30 км от двореца Кенсингтън.
 
Дни преди да напуснат настоящия си дом херцозите на Съсекс си направиха и нов акаунт в социалните мрежи. Затова пък Хари сподели притесненията си, че хората прекарват твърде много време там, вместо да се виждат на живо.
 
Затова пък публикациите им в Instagram – @sussexroyal вече се следят от над 3,7 млн. души. На страницата са поместени снимки, които никой не е виждал. Сред тях е фотография на Меган и Хари, които поставят нашийник на слон в Ботсвана през 2017 г. С него природозащитниците ще могат да проследяват животното и да го предпазват от бракониери.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase