Снимка: Virginia Records
fallback

Познаваме ги като най-малките участници, печелили X Factor в световната история на формата. 4 Magic са  доказателство за това, че музикалните приказки имат хепи енд и извън телевизионния екран.

Като част от семейството на "Вирджиния рекърдс" Елия, Валентина, Елеонора и Никол заеха безапелационно върха на еърплей класациите с Together («Вечерай, Радо»). С актуалния си сингъл "Колко ми липсваш" талантливите момичета от Пловдив правят поредната стъпка към немислимото за българския пазар до момента – да задържат позицията си на най-успешната поп група у нас. Наскоро любимката на 4 Magic Ариана Гранде измести Селна Гомес от класацията за знаменитости с най-голям брой последователи в Instagram. Това стана повод да разпитаме момичетата кои звезди следят в социалните мрежи и как оценяват собствения си потенциал като инфлуенсъри.  Ето и какво споделиха те пред TeenProblem.net.

Елия: Любо Киров ме подкрепи и преди X Factor
 
@shawnmendes Шон Мендес е един от любимите ми поп изпълнители. Освен талант показва и голямо сърце като подкрепя различни благотворителни каузи, свързани с деца в нужда и образованието.  Харесвам това, че страни от скандала и тихо и кротко създава музика, с която впечатлява света.  Шон е смислен инфлуенсър, защото на 20 е постигнал своите цели единствено с труд, желание, усилиe и любов. Известен е с това, че се учи сам да свири на китара, а на 16 издава първия си сингъл, което показва, че няма пречки да достигнеш успеха, стига силно да го искаш.
 
@lilyjcollins Лили Колинс  е актрисата, която винаги ме е впечатлявала съ с своята отдаденост към това, което обича. Пробива си път в киното с постоянство и работа,  а не с привилегията, че баща й е големия Фил Колинс. Далеч е от холивудските клишета и пластични хирурзи и не се страхува да лъсне в Instagram с рошава коса след сън.   Отдавна следвам стила ѝ на обличане, взимам си по нещо от  маниера на поведение и чувството й за хумор. Лили Колинс  е добър пример за подрастващите, защото е изпълнена с позитивизъм, а в днешно време той често липсва.
 
Останалите звезди, които момичетата от 4Magic следват - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

анон

преди 5 години

браво на децата...

10

Ивета Иванова,

преди 5 години

Хайде да не е в първо лице глагола от заглавието.Ако ти следваш някоя кифла, това не важи за останалите, които си имат акъл и си се водят по него.

9

Анонимен

преди 5 години

Тази група никога не съм я възприемал на сериозно.

fallback