11

анон

преди 5 години

браво на децата...

10

Ивета Иванова,

преди 5 години

Хайде да не е в първо лице глагола от заглавието.Ако ти следваш някоя кифла, това не важи за останалите, които си имат акъл и си се водят по него.

9

Анонимен

преди 5 години

Тази група никога не съм я възприемал на сериозно.

8

Пепи

преди 5 години

Евала на девойките. Супер симпатични са и ОПРЕДЕЛЕНО могат да пеят. Дано късмета върви ръка за ръка с тях и да продължават с успехите. За коментиращите(хейтъри) по-долу - като човек се питам как пък не успяхте да се зарадвате един път поне на успеха на друг човек ?

7

Анонимен

преди 5 години

Боя се, че и журналистът, задавал въпросите, не е много сигурен що е то инфлуенсър. Доколкото знам, няма се предвид звезда, а лице, добило известност в социалните мрежи или с чисто позьорство, или с материали за някакви продукти (често тестване на козметика). Поради вече наличната известност, фирми му пращат продукцията си безплатно да се снима с нея с рекламна цел или, ако стане много известно, му плащат за това. Тоест (скрито) рекламно лице, което влияе на други плащащи да купуват стоки.

6

Анонимен

преди 5 години

Следвате си вие. Понеже толкова ви е акълът и не можете да следвате себе си.

5

Nightborn

преди 5 години

Какви са тия "инфлуенсъри", бе инфлуенци с инфлуенци такива ?! Освен да заучавате ***, модерни думички и да ги натрапвате, по-добре вземете малко да походите на училище. Много е полезно, да знаете! Кои са тия, четирите кикимори? Кой ще ги помни след 4 години ?! После се чудите, защо порастващите за нищо не стават. Ами ето заради такива "инфлуенци", дето за щяло и нещало ги пробутвате по медиите.Инфлуенсъри, пфу.........................................

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3 Прочети първите коментари! Там е казано доста добре!

3

Анонимен

преди 5 години

Какво е това инфлуенсър?

2

Анонимен

преди 5 години

Колко по-отзивчив към аудиторията ще си ако просто кажеш "влиятелна личност", вместо да се опитваш да налагаш уродливи чуждици, нали така Днеса?

1

Анонимен

преди 5 години

Инфлуенсър - фешън модел за поведение, когото недоразвитите мозъци да имитират, когато не знаят какво да правят, как да реагират или нямат работа. То за това като погледнеш фейса или която и да е друга социална мрежа всички са като по калъп. И мозаците им като по - калъп - гладки и оформени като патешки джуки. Ако не можеш да мислиш със собствената си глава, по - добре не опитвай.