Снимка: Facebook
Днес Илиана Раева празнува рожден ден. Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика сподели във Facebook и кратка равносметка.
 
"Обичам Живота си! Щастлива съм със семейството си, роднините си, професията си, колегите си, учителите си, приятелите си и враговете си! Благодаря на всички за всичко, което са ми подарили и причинили! Чувствам се докосната...“, написа съпругата на Наско Сираков.
 
Според Раева, онова, което описва най-добре живота ѝ е стихотворение на Джеф Фостър, което тя цитира в социалната мрежа.
 
Вместо в София, Илиана Раева ще празнува в Бургас, където се провежда турнирът по художествена гимнастика "Жулиета Шишманова".
 
Още новини зазвезди четете в Tialoto.bg 
 

 

Коментари Напиши коментар

50

X

преди 4 месеца

Раева е една самовлюбена жена, властолюбка. Колкото и да се самоизтъква и превзема, не може да се хване и на малкия пръст на НЕШКА.

49

Ебешка Робева

преди 4 месеца

и нейните момичета - така им викаха едно време
легенди се носеха из народа за чудеса от храброст показани на яхтата на Владко Живков и в толкова много други резиденции и почивни домове за избрани люде
кат се смени номенклатурата Жени калканджиева малко нещо ги поизмести, но и тогава златните ни момичета се бореха с мъжки ..... пардон исках да каза мъжки

Слават и медалите им са напълно заслужени - "верваите ми" както обичаше да казва един крадлив мерзавец

48

ДИВАК

преди 4 месеца

До Баща до ДИВАК - да , може и да сте прав , лично незная , зная , че Нешка Робева създаваше ШАМПИОНИ както никой друг .