Снимка: Reuters
fallback

 Принц Хари и съпругата му Меган са на последната си официална визита преди раждането на първото им дете. През уикенда те пристигнаха в Казабланка, като бяха посрещнати лично от британския посланик в Мароко. Посещението им е свързано с равенството на половете, съобщава BBC.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се качиха на хеликоптер, за да се придвижат от мароканската столица до град Асани. Там посетиха местно училище, което е под опеката на фондация. Нейните членове се борят за равен достъп на момичетата до образование и насърчават повече девойки да продължат средното си образование.

Меган впечатли с червена рокля до коляното, която бе в комбинация с наметка с бродерия в същия цвят.
Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Ма колко му е

преди 5 години

Искат равенство на половете? В смисъл, и мъжете да забременяват и раждат, а не само жените?Готово, бе - колко му е!Ей сега Брюксел ще нахвърля една конвенцийка, ще я прати в Одрин за одобрение и хайде ...

10

Бай Асан

преди 5 години

Не че ми пука, ама и аз да си кажа: И двамата млади принцове на Англия са симпатяги и разкрепостени пичове, за разлика от задръстения си баща- Явно са се метнали на Даяна. И двамата имат качества да наследят баба си.

9

Анонимен

преди 5 години

От сутрин до вечер се занимаваме или с тези или с другите от английското кралско семейство, като че ли сме им някаква колония!Честно казано Хари и жена му къде ходят и какво мислят ми е през...............!

fallback