11

Ма колко му е

преди 5 години

Искат равенство на половете? В смисъл, и мъжете да забременяват и раждат, а не само жените?Готово, бе - колко му е!Ей сега Брюксел ще нахвърля една конвенцийка, ще я прати в Одрин за одобрение и хайде ...

10

Бай Асан

преди 5 години

Не че ми пука, ама и аз да си кажа: И двамата млади принцове на Англия са симпатяги и разкрепостени пичове, за разлика от задръстения си баща- Явно са се метнали на Даяна. И двамата имат качества да наследят баба си.

9

Анонимен

преди 5 години

От сутрин до вечер се занимаваме или с тези или с другите от английското кралско семейство, като че ли сме им някаква колония!Честно казано Хари и жена му къде ходят и какво мислят ми е през...............!

8

Край

преди 5 години

Ми що само херцогинята се каносала - Хари що се не е каносал или го дискриминират.

7

Анонимен

преди 5 години

Нека тогава Хари да роди.

6

Анонимен

преди 5 години

Егати лицемерието. За едно равни, за друго не. В такъв случай защо на олимпийските игри на спринт 400 метра щафети не се състезават мъже и жени заедно?!

5

Киро Х

преди 5 години

Акала ли е от сабахлем принцесата? Питам, щото ми е важно!

4

Сега да обясня за

преди 5 години

каво е тази неочаквана "феминистка" акция :преди 2 дни един от върховните съдий в САЩ ислезе с декларация че е неконституционно и от там незаконно да се прави разлика между половетеДекларацията е направена във връзка с така наречената "избирателна" военна повинност в САЩ - с прости думи юдо-масонския елит се гптви да направи военната служба в САЩ задължителна за всички, включително и женитепромити мозъци,НИЩО от това което управляващите ви внушават НЕ е във ваша полза !!!

3

Анонимен

преди 5 години

Само да не вземат да им подравнят половете на тия!

2

Ха ха

преди 5 години

А скоро в Саудитска Арабия няма ли да ходят ? И там трябва да поискат равенство на половете . Задължително . И права за обратните .... и да поведат Прайд -а в Рияд .И да отворят няколко Ге*й клуба ...Въобще да не се ограничават само до Мароко....

1

Браво

преди 5 години

а не се ли намери някой гей-парад да оглавят или някоя демонстрация за глобалното затоплянепоне да бяха поизмили краката на някой и друг "бежанец"