Reuters

Телевизионната водеща Гейл Кинг, която е била сред отбраните гости на празника на Меган Маркъл, заради който тя прелетя от Лондон в Ню Йорк, разкри още подробности от събитието. Тя станала гост на сутрешното шоу CBS This Morning.

Така стана ясно, че по време на baby shower херцогинята на Съсекс така и отказала да разопакова подаръците за нейното бебе.
 
Причината била, че тя искала да направи това заедно с принц Хари. По думите на Кинг, всеки гост поднесъл букет, който бил дарен на организацията Repeat Roses. Компанията изпраща цветя в болници, хосписи и други места, където те са необходими и ще донесат радост.
 
Кинг коментира, че това решение съвсем точно отразява какъв човек е тя – „Много мила, щедра и много, много сладка“.
 
Меган покани най-близките си приятели в хотел в Ню Йорк, а Джесика Мълрони бе основен организатор.
 
Сред поканените били Амал Клуни, Серина Уилямс, Гейл Кинг и Абигейл Спенсър от сериала „Костюмари“. Актрисата Приянка Чопра също е била поканена, но не присъствала, заради ангажимент в Бевърли Хилс.
 
От Двореца в Кенсингтън съобщиха, че пътуването на херцогинята е платено с нейни лични средства. По информация на Daily Mail, 5-дневният престой на Меган в Ню Йорк струва 500 000 щатски долара, като само нощувката в луксозния хотел е поне 75 000 долара.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 
 

Коментари Напиши коментар

10

ШибиРиби

преди 2 месеца

А Софийския контингент го канят само батки на ергенски партита по бардаците с бандераците

9

SHEFA

преди 2 месеца

А НИЕ КВО ДА НАПРАВИМ?-ДА ПРААТ ЩО ЗНААТ.

8

Меган се върнала?...

преди 2 месеца

След партито? САМОТО парти???
Невероятна новина, истинска мегасензация ;)