Снимка: Instagram

Докато Григор Димитров си почива в България, Никол Шерцингер не спира с участията и партитата. Гаджето на нашенеца публикува снимка в Instagram, на която е с ослепителна бяла рокля. Оказа се, че тоалетът е дело на дизайнерката Невена Николова.

"Готова съм за участие", написа Шерцингер под кадъра, който показва как стилист ѝ оправя косата. Певицата изглежда зашеметяващо в тоалета с нежни дантелени цветя.
 
"Никол открай време показва пристрастие както към ултрашикозните и стилни облекла, така и към провокативните силуети и сексапилния маниер. Този път тя е заложила на финия и деликатен стил, аксиоматично присъщ на НЕВЕНА Лондон", коментира проф. Любомир Стойков във Facebook. 
 
Невена Николова се занимава с мода от близо 17 години. През последните няколко тя твори предимно в Лондон, като облича част от дамите в кралския двор. Най-известният ѝ клиент у нас е съпругата на президента Десислава Радева.
 
В края на миналата година Елизабет Хърли привлече вниманието на медиите с тоалет, изработен от българската дизайнерка. Актрисата се появи с елегантна черна рокля на рождения ден на колегата си Дейвид Фърниш. Оказа се, че звездата си поръчала няколко неща от Николова, след като харесала стила ѝ.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase