Снимка: Булфото
fallback

Поп звездата Орлин Павлов стана баща на дъщеричка. За това се похвали самият певец в социалните мрежи.

"Елизабет Павлова, добре дошла на този свят. Неизмерими благодарности на д-р Анна Богданова и целия екип на акушер-гинекологията в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Невероятни сте! Диана обичам те! Ти си майка-героиня! И както се пее в една песен "Светът е друг когато си тук", написа изпълнителят на "Живи легенди" във Facebook.

Майката на момиченцето е Диана Велинова, като за връзката им с Павлов се шушука отдавна в публичното пространство.

Въпреки това певецът ревностно пази личния си живот, като успя да опази бременността на половинката си до последно в тайна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Честито на родители

преди 5 години

И близки! Невероятна радост е дете да дойде на този свят! Нека всички да са живи и здрави!

27

честитоооо

преди 5 години

Винаги ме е кефел! Много земно и скромно момче! А и може да пее :) Да им е живо и здраво! Хубава новина, още едно българче!

26

Анонимен

преди 5 години

Пола на детето се определя от жената, а не от мъжа.Всеки мъж има по равно мъжки и женски сперматозоиди.Влагалищното PH определя кои ще са по бързи и кои по-бавни.Колкото по-млада е една жена, толкова по-вероятно е да има момиче.С наближаването на менопаузата, PH-то се променя и става по-алкално.Тогава по-бързи стават мъжките сперматозоиди. Колкото по атлетична и спортна е една жена,толкова повече тестостерон има в кръвта си, което означава по-алкално PH,което означава по-голям шанс да роди момче

fallback