Reuters

Студеният януари е месец, който в САЩ е посветен на въздържанието. Оказва се, че сред холивудските звезди е пълно с такива, които са избрали да са трезвеници от години, след като с усилия са се преборили със своята зависимост към алкохола. 

Първата такава звезда е Брадли Купър. Той за пръв път призна, че е имал проблеми с алкохола през 2012 г. Брадли сподели, че е взел решение преди повече от десетилетие (бил е на 29 години) да се пребори окончателно с пристрастеността си към спиртните напитки и болкоуспокояващите медикаменти и това напълно е променило живота му.
 
Той сподели в интервю пред Барбара Уолтърс през 2015 г.: "Никога нямаше да седя тук с теб, нямаше начин, нямаше никакъв шанс за това, ако не бях спрял с пиенето. Ако не бях променил живота си тогава, никога нямаше да имам връзките, познанствата и контактите, които имам днес. Нямаше да мога и да се погрижа за болния си баща така, както го направих".
 
В галерията на Tialoto.bg може да видите кои други звезди от Холивуд гордо се въздържат от употребата на алкохол, защото имат лоша история със спиртните напитки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase