Reuters

Студеният януари е месец, който в САЩ е посветен на въздържанието. Оказва се, че сред холивудските звезди е пълно с такива, които са избрали да са трезвеници от години, след като с усилия са се преборили със своята зависимост към алкохола. 

Първата такава звезда е Брадли Купър. Той за пръв път призна, че е имал проблеми с алкохола през 2012 г. Брадли сподели, че е взел решение преди повече от десетилетие (бил е на 29 години) да се пребори окончателно с пристрастеността си към спиртните напитки и болкоуспокояващите медикаменти и това напълно е променило живота му.
 
Той сподели в интервю пред Барбара Уолтърс през 2015 г.: "Никога нямаше да седя тук с теб, нямаше начин, нямаше никакъв шанс за това, ако не бях спрял с пиенето. Ако не бях променил живота си тогава, никога нямаше да имам връзките, познанствата и контактите, които имам днес. Нямаше да мога и да се погрижа за болния си баща така, както го направих".
 
В галерията на Tialoto.bg може да видите кои други звезди от Холивуд гордо се въздържат от употребата на алкохол, защото имат лоша история със спиртните напитки.
 

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 5 месеца

Доктор Радева ми е забранила да пием вода! Точка!

9

SHEFA

преди 5 месеца

ЗАЩО НЕ ПОЗНАВАМ ПОНЕ ДИН ДЕТО НЕ ПИЕ?-ЦИРЗА СЕ ЛОВИ И ОТ ХАПЧЕТА-ИМА ДЕЦА РОДЕНИ С ЦИРОЗА-ТЕ ПИЛИ ЛИ СА АЛКОХОЛ?ТЕЯ ОТРОВИ ДЕТО СЕ ПРЪСКАТ ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ-ХИБРИДИ- ВИЕ КВО МИСЛИТЕ?

8

Дон Карнаж

преди 5 месеца

"ЗВЕЗДИТЕ" - проблеми с алкохола или алкохолици, наркомания, скандални взамоотношения, разтурен брак след разтурен брак, ексцесии, емоционално проституиране, нарциси, съмнителни певчески, актьорски и като цяло творчески качества, купуват си лириките (даже не е тайна) кадрите се обработват, лицата им също.

Искате ли и вие да сте звезда?