Снимка: България Днес

Прочулият се като ловец на мигранти - Динко Вълев, стана баща за първи път. Неговата спътница в живота - Весела, го дари с дъщеря, която ще носи името Виктория, съобщи ямболията пред "България днес" и се закани в родния му град да се празнува като на национален празник.

Бебето тежи 3,550 кг, 55 сантиметра и се родило вчера сутринта.

Динко разкри и повече подробности за майката. Весела била манекенка, която скъсала с модния подиум и се върнала в Ямбол именно заради Динко. Блондинката ще живее в новата къща на Ловеца на мигранти, която той издигна миналата година.

"Ще се радват на охолство, от нищо няма да са лишени. Мъжка дума", обеща Вълев и обясни, че умишлено е спрял с медийните изяви, когато разбрал, че Весела чака бебе.

"Не исках да ни урочасват, а и тя е малко суеверна. Около 4 часа ги откарах в болницата. Всичко стана бързо, без проблеми. Нормално раждане. Скоро си ги прибирам вкъщи", каза още развълнуваният татко.

Той е забравил за нощния живот и заведенията и сега ще се посвети изцяло на семейството си и бизнеса си.

"Гледам си моя живот, не се бъркам в чуждия. С Весела сме от година заедно, тя просто се влюби в мен и напусна София, за да дойде в Ямбол. С такъв жест не се съмнявам в любовта й", казва още Динко.

Коментари Напиши коментар

89

Simona

преди 5 месеца

Да му е живо и здраво детенцето! Моля Ви, ако нямате нищо хубаво за казване, по-добре си замълчете..

88

Мирела

преди 5 месеца

Леле майко ,жива да не бях ,добре че има толкова прости жени да раждат от наркомани ,алкохолици и престъпници иначе съвсем България ще оредее . Гледай ти Динко след два месеца как ще и бие шута и ще дойде следващата голддигър хаха

87

дедо Ташунко

преди 5 месеца

Да е жива и здрава щерката и тя един ден манекенка да стане!