Снимка: Reuters
fallback

Ако говорите с правилните хора, ще разберете, че трикове, които стилистите на звездите прилагат от десетилетия, им осигуряват съвършен вид. Един от тези хора е стилистът на знаменитости Аларна Хоуп, която издаде, че всяка дреха се модифицира спрямо съответната личност така, че създава усещането за съвършеност.

"Първият трик е в избора на дрехи. Всеки стилист избира облекло, което да пасне на най-широката част от тялото на клиента си, а след това напасва всичко останало от него", пише стилистката в блога си.

"На пръв поглед изглежда доста трудоемко, защото веднъж плащаш луди пари за дрехата, а след това трябва да я модифицираш, но пък накрая пасва перфектно", добавя дамата.

За да подкрепи твърдението си, Аларна кара читателите да се замислят кога за последен път са видели някоя знаменитост да си намества дрехата. Това няма как да се случи, защото тя приляга на най-проблемните места. Когато слагате панталони, винаги мерете внимателно дължината, съветва Хоуп.

Още по темата вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 5 години

До "към 1 и 2"Тъжно е, че разбирането ти за света е ограничено до глупостите на разни псевдо-бунтари рапъри. Но пък гледам, че с гордост ги цитираш. Давай все така, не е приятно да излизаш от зоната си на комфорт.

5

към 1 и 2

преди 5 години

текст от песен:"......Права мръсни песни, ама не ги въртите.Почвам да пея за луната и звездите.една луна *** звездата грешка на езика, нов съм в занаята......"

4

Анонимен

преди 5 години

До ЯворЯворе, когато една дума има >1 значение, това е описано в речниците. Това, че някои хора са се помислили за нещо повече, заради по-шарените си парцалки, си е техен проблем, не на астрономите или филолозите.

fallback