6

Анонимен

преди 5 години

До "към 1 и 2"Тъжно е, че разбирането ти за света е ограничено до глупостите на разни псевдо-бунтари рапъри. Но пък гледам, че с гордост ги цитираш. Давай все така, не е приятно да излизаш от зоната си на комфорт.

5

към 1 и 2

преди 5 години

текст от песен:"......Права мръсни песни, ама не ги въртите.Почвам да пея за луната и звездите.една луна *** звездата грешка на езика, нов съм в занаята......"

4

Анонимен

преди 5 години

До ЯворЯворе, когато една дума има >1 значение, това е описано в речниците. Това, че някои хора са се помислили за нещо повече, заради по-шарените си парцалки, си е техен проблем, не на астрономите или филолозите.

3

Явор

преди 5 години

И сега за двамата астрономи по-долу:Много думи имат повече от едно значение. Абсолютна неграмотност е да се игнорира този факт, а е особено смешно, когато се прави с подобен назидателен тон. Пък и диагнози раздават....

2

Анонимен

преди 5 години

Звезди знам че има само на небето.Обикновенно се появяват през ноща.Те не ходят по голяма или малка нужда.

1

Бай Тайсън

преди 5 години

Звезда - небесно тяло, представляващо голямо кълбо газ (плазма в хидростатично равновесие), произвеждащо енергия чрез термоядрен синтез, основно превръщане на водород в хелий.В статията не виждам да става въпрос за звезди, а само за хора с болно его.