Кадър: Нова тв
fallback

Жени Калканджиева се оказа изненадващия първи напуснал къщата на Big Brother. Снощи се състояха първите номинации и светкавични елиминации, а зрителите не се съобразиха с желанието на съквартирантите и изгониха модната шефка.

С най-много гласове за изгонване се сдоби Весела Нейнски, певицата събра цели 7 номинации. Основната причина за това се оказа поведението й и фактът, че заради нея губят мисии и нямат бюджет. Освен нея в номинациите попаднаха още Жени, Никита и Стойко.

Напускането на Калканджиева изненада съквартирантите, изненада и самата Жени.

"Сигурно на хората им е омръзнало да ме гледат", заяви тя след излизането си. Тя даде щит на Златка и Благой, защото "за нея любовта е най-важна".

Едни от най-интересните номинации бяха тези на Стоян Роянов Я Я, който заяви, че няма кой да номинира. Наложи се Биг Брадър да го помоли да излезе от изповедалнята и да помисли още веднъж, за да намери причини за номиниране. В крайна сметка ЯЯ не успя и Брадъра наказа всички със спиране на топлата вода до второ нареждане.

Тази постъпка на ексцентричния музикант му навлече гнева на част от съквартирантите, а най-вероятно ще бъде номиниран следващата седмица.

Иначе националният ефир бе превзет от вселенския проблем с хъркането на Никита. В предаването бе заделено излишно внимание на този здравословен проблем с епитети, подробности и звуци.

Самата Никита също се притесни, че има съквартиранти, които не могат да спят. Някои от участниците, начело с гримьора Цецо, пък спретнаха поредната интрига с хъркането и създадоха допълнително напрежение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

BatBulgar

преди 5 години

Не гледам телевизия от доста години. Явно нещата не са се подобрили и нищо не съм изпуснал. Това биг брадър не беше ли някаква сбирщина на пропаднали хора, които за някой друг лев и дупедата си дават?

39

Анонимен

преди 5 години

Изключително съм благодарен от факта, че имената на тези "персони" не ми говорят абсолютно нищо. А на когото му говорят, да се застреля

38

Анонимен

преди 5 години

Пиянка,хубаво че я изгониха

fallback