Снимка: Фермата
fallback

Един от популярните участници в четвъртия сезон на "Фермата" – Ивайло Караньотов, напусна изненадващо шоуто. 60-годишният бивш лекоатлет взе трудното решение да се сбогува с участниците, за да бъде до сина си – състезателят по мотоциклетизъм Ангел Караньотов, на когото е треньор и мениджър.

"Налага се да напусна, защото задачите с моторите стават сложни, ще изпуснем сезона, явно не могат да се оправят без мен", обясни на фермерите Ивайло.

Бизнесменът и съпруг на актрисата Аня Пенчева влезе в шоуто, за да постави на изпитание физиката и психиката си, както и за да получи уединение, което не може да постигне навън.

"Такъв подарък никой, никога не ми е правил в  живота. Обнових се! Спокоен съм. А и успях да отслабна със 7 кг", направи равносметка Караньотов.

Той никога не се е занимавал със селскостопанска дейност, но се доказа като един от най-сръчните и трудолюбиви участници. Прозвището "Кольо Фичето на фермата" Ивайло получи след като из ръцете му излязоха изкусно направени вещи, сред които тухлени пещ и огнище, ясли за животни, дори кокошарник, всички прилежно изрисувани с числото "79" – състезателният номер на сина му.

Тази седмица стопанството ще остане с двама фермери по-малко. След като емигрантката в Лондон Росица бе посочена за първи дуелист от фермера на седмицата Ваня Стамболова, тя избра да се бори за оставане в шоуто срещу по-младата и импулсивна Радилена. И за двете това ще бъде второ излизане на арената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Емигранта

преди 5 години

Браво на всички тук за коментарите, тоя измислен антикомунист и дървен философ, изобщо не трябваше да присъства във Фермата, жалък ***

37

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Тоя *** Караньотов е баджанак с половин България.Даже бай Тошо на дърти години я пърцаше Аня Пенчева.И същият този *** се правеше на много тежък и знаещ във Фермата. Смех !

36

Петров

преди 5 години

Не бе прав. Граничарите следят за незаконно преминаващите границата. За тези,които искат да работят или учат в чужбина има законов ред и никой няма да ги спре, а през телените ограждения се промъкват наркотрафиканти, издирващи се лица, престъпници с влезнали в сила присъди. Така, че неуместно бе "Караньотовското" сравнението за дъщерята на граничаря.

fallback