38

Емигранта

преди 5 години

Браво на всички тук за коментарите, тоя измислен антикомунист и дървен философ, изобщо не трябваше да присъства във Фермата, жалък ***

37

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Тоя *** Караньотов е баджанак с половин България.Даже бай Тошо на дърти години я пърцаше Аня Пенчева.И същият този *** се правеше на много тежък и знаещ във Фермата. Смех !

36

Петров

преди 5 години

Не бе прав. Граничарите следят за незаконно преминаващите границата. За тези,които искат да работят или учат в чужбина има законов ред и никой няма да ги спре, а през телените ограждения се промъкват наркотрафиканти, издирващи се лица, престъпници с влезнали в сила присъди. Така, че неуместно бе "Караньотовското" сравнението за дъщерята на граничаря.

35

Оставка

преди 5 години

Стига сте ни занимавали с тия малоум.ни предавания, държавата ни е на дъното,а вие ни занимавате с бардъра и фермата. *** народ лесно се контролира

34

heal

преди 5 години

Оставка на бойко борисов и мафиотското правителство на герб!!!!

33

Анонимен

преди 5 години

На този май сина му се разхождаше в мола на Цариградско с мотор! Помним скандала! И как става, че таткото в шоуто, мама в телевизията,а синчето състезателче! Няма такава държава!!!

32

Мондьо

преди 5 години

Браво,но Иво знаеш ли,че Аня също обича спорта?Особено преди теб,и то атлетиката я привлича Хубава жена и царицата на спорта заедно .Какво знаеш ти,освен да си мислиш,че си нещо и някой Защо избяга от Фермата,или ти казаха вътре че Аня се разхожда със Сашко и ще играете с дърт Стефчо.Любовта не умира,пази я че ти бяга като атлетка...

31

Анонимен

преди 5 години

Много неизказани истини каза той в шоуто. Не всички жени в Куба са такива, но който е ходил, знае по хотелите какво е. И не беше ли прав за мъжкото поведение на "децата на 30"? За бащата -граничар не е ли прав? Има си кусури, но се държеше като Мъж.

30

Любов и още нещо

преди 5 години

Браво на медиите, грижат се за големите мъжкари на известните жени. Ивайло е едно нищо в спорта и в живота. Познавам го отлично. В атлетиката се сваляш на всяка ако го огрее. Питам се Аня какво видя и в него, както и в скиорчето. Иво е нисък, с голямо самочувствие и с малко пишле.Ако не беше така секс символа нямаше да се сваля на всеки, който я погледне. В театъра с който играе и играе по.... То затова и Иво е с опадала коса, от рогата, и то многото рога. Добре че си излезе, да потърси Хриси.

29

Споко,

преди 5 години

така е в живота.Един случил на майка,друг на баща,а Ивайло Караньотов на жена.че ако не е тя..........?!?!?!

28

Анонимен

преди 5 години

"звезди" я пааааак!

27

Анонимен

преди 5 години

Според Ивайло...Всички жени в Куба били ***....А той пък си развали семейството и взе 'урвата на републиката както я наричаше между колеги бившия и Сашо Диков и на която бай Тошо подари апартамент.Понеже бил "гнуслив"в Куба.

26

:)))

преди 5 години

Егоцентричен киселяк.

25

ха ха Хо

преди 5 години

И този и Стефчо Галкин вече ще ни ги натрапват като "риалити звезди".

24

marto

преди 5 години

До баба мараама кои гледа тези просташки предавания даже и коментирате - този които ги чете и ги коментира

23

Разумният

преди 5 години

Добре че се разкараха най-противните - тоя самовлюбеният вечно компетентния, нахалния ром и алкохоличката христина!

22

Анонимен

преди 5 години

Кофти човек.Мрънкач,песимист,нагаждач.На всяка манджа излишна мерудия.

21

баба мара

преди 5 години

ама кои гледа тези просташки предавания даже и коментирате

20

месара

преди 5 години

и сега какво?! е. ати и новината!

19

Рогоносец

преди 5 години

Абе всички сме благородни елени,споко..Аз от девет години шапката не мога да си сложа..Рогати сме по целият свят...