Снимка: Instagram
fallback

Розмари Тишер стана известна на широката аудитория заради участието си във VIP Brother. Тя определено внесе свежест сред сивотата на останалите "випове" с приятелско и непринудено поведение. Не се подвоуми дори да се сближи с гримьора Кулагин в момент, когато той е персона нон грата за останалите. Съзнавайки, че няма да извади дивиденти от това.

Говори с акцент, защото е живяла дълги години в Германия. Тя е от смесен брак – баща ѝ е германец, а майка ѝ – от Казанлък.

Розмари е на 33 години. Висока е 180 см и работи за модната агенция "Ивет фешън". Снимала е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин.

Тя обаче не се смята за типичен модел, защото няма типичната фигура, изглеждала по-женствена и обичала да яде от всичко.

Въпреки че жъне успехи на модната сцена, Розмари по образование е психолог.

Обича да прекарва свободното си време или сред природата, или с весела компания, а малките животинки могат да разтопят сърцето ѝ.

За външния си вид тя отделя едва 45 минути на ден, но както ще се убедите и от нашата галерия – явно са напълно достатъчни!

Като една истинска българка – любимите ѝ напитки са виното и ракията. Вижте я в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

читател

преди 5 години

кое точно и е впечатляващото ?! без да се обижда никой, ама не се забелязва нито една женска черта, няма женственост, няма сексапил... нищо !!!! плоска дъска

42

Анонимен

преди 5 години

Е само с тялото ако можеше да се мисли!?

41

На меринджея тъщата

преди 5 години

С коментара си исках да кажа, че няма нищо лошо в това да се хвърля отгоре - какво се правите, всяка уважаваща себе си девойка й хвърлят отгоре. Особеното при Рози е, че вече е на 33 , още е момичето на мама и още само вадят и отгоре и вънка й фърлят. Накрая докато Рози се усети ще й фърли някой 48-годишен чичак вътре или ще е в чакалнята на клиника за инвитро. Язък после за казанлъшката тясна и суха розичка.

fallback