43

читател

преди 5 години

кое точно и е впечатляващото ?! без да се обижда никой, ама не се забелязва нито една женска черта, няма женственост, няма сексапил... нищо !!!! плоска дъска

42

Анонимен

преди 5 години

Е само с тялото ако можеше да се мисли!?

41

На меринджея тъщата

преди 5 години

С коментара си исках да кажа, че няма нищо лошо в това да се хвърля отгоре - какво се правите, всяка уважаваща себе си девойка й хвърлят отгоре. Особеното при Рози е, че вече е на 33 , още е момичето на мама и още само вадят и отгоре и вънка й фърлят. Накрая докато Рози се усети ще й фърли някой 48-годишен чичак вътре или ще е в чакалнята на клиника за инвитро. Язък после за казанлъшката тясна и суха розичка.

40

без пардон

преди 5 години

Явно яко е закъсала за пари, след като се е хванала да играе ролята на Розмари в сериала Бигбрадър.

39

Анонимен

преди 5 години

".) дет' имат десетки атомни бомби а са 1/5 по територия сравнени с българия, а германия нямат право на нито една!"Vae Victis ... Германците бяха тези, които искаха да завладеят света и да заличат другите раси.

38

Анонимен

преди 5 години

Има тяло, каот на всяко едно 18 годишно момиче, което още не се е съсипало с алкхол и гадна храна ...

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36Не знам за какво говориш, но последния път, когато мой човек удари друг пред камера, получи 3 месеца за решетките, а псолед, защото другият има сериозно проблеми с депресията и съня, авера трябваше да плаща и психолог за година. Познай, дали влечугото не отиде при най-скъпия в бранша, и дето чарджи по 200 лева лева на есесия. Даце се опита, да има две сесии седмично, ама добре, че не мина. Та казвам - внимавай какво нападаш, че може да ти излезе през носа.

36

Гочи маратонката

преди 5 години

До Rambo1Бях в Амстердам, ама на ужким:-)

35

Точен си

преди 5 години

баща германец - мутер от Казанлък..Но етносът? Българка - арменка - еврейка ?

34

Архангел Псувнаил

преди 5 години

След тази публикация цената на сливите на женския пазар рязко скочи нагоре!

33

Анонимен

преди 5 години

Баща и е германец, а майка и от Казанлък. Може и така да се каже, ама не е редно.

32

Rambo1

преди 5 години

До Гочи маратонката-Къде ходиш ти бе Гочи и какво те кефи този калугин?

31

мдааааа

преди 5 години

До Гочи маратонкатаГала трябва да си дундурка Стефча, че с тез 15 години разлика като нищо ще го загуби.Като лентяйства и й харчи парите, поне да спести от семейния бюджет докато стои в къщата. После може някой спонсор да го хареса да рекламира я ***, я телефони.

30

Гочи маратонката

преди 5 години

На мен Кулагин ми харесва. Много е готин, плави ги на бъз и коприва мишоците. Ща видите, че той ще спечели, ако предварително баба Гала не се е уговорила за младия си любовник

29

Анонимен

преди 5 години

По-гнусно мозъче от това на фризьорчето джендърче не бях срещал.Веднъж попаднах на вип-брадър и като видях какви са много важните личности щях да си издрайфам червата

28

Иван

преди 5 години

Ми нищо и няма на момичето. Аз я харесвам много, за разлика от оная пияндурница преди колко сезона беше, не помня, която и тя се водеше за модел.

27

месара

преди 5 години

много сме "доволни" от информацията за тялото за показ! ако може ежечасно да ни информирате за "вип" персоните, "годоста" на България!

26

Анонимен

преди 5 години

Естествено красива и умна!

25

cky2kbg

преди 5 години

Парите ли свършила или и трябва малко популярност в България ....

24

Rambo1

преди 5 години

До jew до rambo1 20-Братле не ти разбирам нищо моля поясни аз също казвам че евреите са велики от няколко години на сам съм привлечен от евреиската култура и от евреиския гении интересно ми е в световен мащаб кои е наи-богат евреите или англичаните англичаните не само в Англия и в Сащ??