Снимка: Фермата
fallback

Първото обединение в новия сезон на "Фермата" вече е факт, но засега то е само в рамките на единия отбор – този на емигрантите.

По инициатива на установилия се във Франция Симеон, нашенците, живеещи в чужбина, си направиха тайно братство, целта на което е да се подкрепят срещу "общия враг". А поне засега това явно са представителите на тукашните българи.

Секссимволът в новия сезон "Съединение" обяви, че иска съотборниците му да следват максимата: "Един за всички, всички за един".

"Искам отборът да се държи като ламя с много глави. Ако някой злепоставя отбора, да го изядем. Защото като сме единни, сме силни", призова Симеон.

Съотборниците му определено нямаха нужда от много убеждения, за да се съгласят с предложението му, а младата учителка Нина от Лондон искрено помоли всички да са единни поне до официалното съединение на двата отбора в шоуто.

След първите 4 седмици на риалитито тукашни и емигранти би трябвало да заживеят под един покрив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 5 години

Както каза 14, без значение дали са ламя с няколко глави или *** с 15 опашки, истината е, че само суяци с мозъчни увеждания, я гледат тази помия. Не случайно зрителите и са 99.9% чалгари -- най-пъпата и огранчена част от населението.

17

Гoшу

преди 5 години

Аз го гледам с кеф, както и Брадъра. Христина ме кефи, щото е много дива, искам да я ....абе знаете какво. С тези тънки, злобни джукички, какви ли кавали ще върти :)))

16

Духаст селинджъри

преди 5 години

Както казва една Поговорка, в страната на 80-процентниците- еднокнижникът е цар",

fallback