18

Анонимен

преди 5 години

Както каза 14, без значение дали са ламя с няколко глави или *** с 15 опашки, истината е, че само суяци с мозъчни увеждания, я гледат тази помия. Не случайно зрителите и са 99.9% чалгари -- най-пъпата и огранчена част от населението.

17

Гoшу

преди 5 години

Аз го гледам с кеф, както и Брадъра. Христина ме кефи, щото е много дива, искам да я ....абе знаете какво. С тези тънки, злобни джукички, какви ли кавали ще върти :)))

16

Духаст селинджъри

преди 5 години

Както казва една Поговорка, в страната на 80-процентниците- еднокнижникът е цар",

15

Анонимен

преди 5 години

А кой ще е предателят?

14

Сурчо

преди 5 години

Не ги знам, дали са като ламя с много глави, или като едноок гущер с дисаги, но са си гола вода и кал и жаби по гърба. Смо нещастниците гледат такава помия.

13

Тадявашен

преди 5 години

Кое обединение е факт? В историята на България, а и не само, обединение на едни българи срещу други българи без значение къде живеят си се нарича заговор и преврат. Издиша много и предаването и сценария, ако е събрало българи, живеещи в чужбина и българи живеещи в България да се обединяват, като се карат кой е по-българин.

12

анонимен

преди 5 години

аз също не гледам тези предавания, защото нито ме забавляват, нито ме научават на нещо - ясно е, че има противопоставяне на емигранти и тукашни, нека всеки да си избира какъв ще му е животът и да се стреми да живее както трябва, а не да хаби енергия в загубени каузи......

11

Чалга и бира

преди 5 години

В тази бедна територия простотията е на мода:)

10

Анонимен

преди 5 години

Тайно братство, въх, като череп и кости на американците и като илюминатите в Германия.Най-накрая и ние родихме братство.Ама нато ги знам наште първо бързо ще се скарат и второ ще е крадливо.

9

Анонимен

преди 5 години

До КольоНе ги гледаме, ама те са навсякъде - ето на и тук. Някакви сеири по цял ден.Някъде имаше призиви да дойдат руските сериали, че да ни освободят от турските. Не знам смешно ли е, тъжно ли е, но и ние иживяваме някаква "културна революция".

8

Анонимен

преди 5 години

Това е игра.Естествено е отборът да е обединен първите 4 седмици до сливането.Думите на автора са извадени от контекста и целят противопоставяне.

7

Кольо

преди 5 години

Не мога да разбера защо има само хора които коментират и плюят предаването. Не го харесвате ама го гледате. Абе вие у ред ли сте? Сигурен съм че има 200 канала у вас ама гледате Свинефермата, ами спрете! Мен си ми харесва, гледам ги и го коментирам. Най-доброто рилаити след Сървайвър, брадарите са за ***, не съм ги гледал от 6 години и нагоре.

6

Шопо

преди 5 години

А на Ивайло Караньотов да не би бизнесът да е закъсал ?

5

Анонимен

преди 5 години

Хъш до хъша, немили недраги по ферми ръгнали. Няма ли откъде пари да си изкарат с работа, ми трябва да се правят на клоуни?

4

Анонимен

преди 5 години

Аман от *** реалитита. Те продуцентите ***.аци логично и предаването да е глупост а телевизията която го излъчва е под всякаква критика, бълва глупави и безинтересни предавания едно след друго.

3

Fck

преди 5 години

Въобще Иван И Андрей да вземат да се скрият вече в някоя пещера с тъпите им предавания. Немога да разбера направиха пари от хорската простотия това е! Сблъсък беше най-глупавото предаване а сега и това!

2

Анонимен

преди 5 години

предаване, което уж стои под лозунга СЪЕДИНЕНИЕ през цялото време ги насъсква едни срещу други ! - тъпо измислено.

1

Анонимен

преди 5 години

Какъв глупав сценарий...