Снимкa: Reuters, архив
fallback

Израелската актриса Гал Гадот, превъплътила се в образа на комиксовата героиня Жената чудо в едноименния филм на Пати Дженкинс, се готви за ролята на една истинска чудодейка - екранната икона, интелектуалка и изобретателка Хеди Ламар, съобщава "Варайъти".

Според изданието Гадот е в заключителния етап от преговорите с телевизия "Шоутайм" да изиграе Хеди Ламар в лимитирана поредица, вдъхновена от живота и кариерата на холивудската легенда, предава БТА.

Дейността на Хеди Ламар извън киното, макар и засенчена от екранните й изяви, е далече по-съществена. Актрисата има принос към разработка, използвана по време на Втората световна война, която впоследствие намира приложение в съвременните Глобална система за позициониране (GPS) и технология за безжичен интернет (Wi-Fi).

Ако преговорите завършат успешно, Гал Гадот не само ще се превъплъти в образа на истинската "Жена чудо" Хеди Ламар, но и ще бъде сред изпълнителните продуценти на поредицата заедно със съпруга си Ярон Варсано, Сара Трийм ("Аферата") и Уорън Литълфийлд ("Историята на прислужницата", "Фарго").

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 5 години

Тая е повече мъж отолкото жена.

2

Здравейте

преди 5 години

Таа еврейка бежанците си я въртят в милета това е един кръг тя е в средата и е заобиколена а те се изреждат

1

Анонимен

преди 5 години

Жената Jew-до... имас си хас дан е просперира в холивуд...

fallback