Снимка: Daily Mail
fallback

Певицата Гери-Никол и нейна приятелка са били арестувани в Париж. Това твърди британският таблоид "Дейли мейл".

Историята е отпреди няколко дни, когато двете момичета решили да се позабавляват, изпълнявайки "туърк" танц пред Айфеловата кула. Така обаче те попречили на движението на колите.

 

The location doesn’t matter! #Part2 #Crazy #Girls #Paris 😂🇫🇷👭

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on Jul 16, 2018 at 1:13pm PDT

 

Така забавлението им донесло унизителни моменти малко по-късно, когато били арестувани заради нарушаване на обществения ред, пише таблоидът. Изданието припомня и че Гери-Никол е известна като състезател от българския X Factor.

Oще по темата

На кадрите, публикувани в Daily Mail се вижда как момичетата се забавляват, правейки пози между колите на фона на Айфеловата кула.

Кадрите се появиха и в профила на певицата в Instagram с надпис на английски "Локацията няма значение".

Новината за ареста на Гери-Никол идва на фона на друг скандал около името й. Тийнидолката подпали партийна война между БСП и ГЕРБ. Социалистите първо съобщиха, че идолът на тийнейджърите ще участва в концерт за червените младежи преди събора на Бузлуджа днес. После от "Позитано" разказаха, цитирани в медиите, че певицата отказва, защото варненският кмет от ГЕРБ Иван Портних я заплашил, че ако пее за БСП, ще я отпише от концерта за празника на Варна на 15 август.

Самата Гери-Никол нарече това "фалшива новина" и вчера официално отрече с изявление във Facebook, че познава Портних.

В БСП обаче очевидно не са приели на сериозно изявлението й, защото не само че ще си поискат обратно вече платения хонорар от 3500 лева, но и обмислят да си търсят правата за нарушеното споразумение по съдебен път, пише "24 часа".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

97

СТИГА !

преди 5 години

Стига за тоя ур/од.Защо непрекъснато занимавате хората с тоя долнопробна ***/итутка с едвам изтикан 12 клас с 3-ки по милост? !Свършиха се стойностните българи, че почнахте за пропадналите ***/ври да пишете.Гери-СО*ПОЛ,дори това звучи като комплимент въпреки, че и е името по лична карта.

96

Авицена

преди 5 години

Маймуните винаги се правят на интересни,за да ги забележат.Малка е на год за такива изяви,но изглежда и багажа в главата и е малко.Тук мога да споделя че една *** има повече мозък от феята Гери Никол.Ако има проблеми с поведението си има лекари.С пожелания да излезе здрава от кабинета на психиатъра.

95

Анонимен

преди 5 години

Как иначе да бъде интересна?! Какъвто и тунинг да си направи се виждат късите крачета и ниският ръст. Грозна картинка. А за талант и дума не може да става. Единственият и шанс е да се прави на маймунка

fallback