Instagram
fallback

Няма почивка за Кубрат Пулев. Боксьорът качи клип в Instagram от сутрешния си джогинг по централната алея до плажа на Палма де Майорка. В него се вижда, че той е в отлична форма.

От няколко дни спортистът е в испанския курорт заедно с треньора си Ули Вегнер. Там той ще се подготвя за двубоя с 23-годишния Хюи Фюри, който ще бъде след близо три месеца.
 
Докато Кобрата се поти на плажа в Майорка, неговата любима – Андреа, чете книги и събира тен в България. Наскоро певицата качи няколко провокативни снимки по бански и написа във Фейсбук, че обича да бъде сред природата.
 
"Чудя се ако на човек съдбата му е предначертана, защо има свободна воля? Всъщност разбрах, че когато хората се родят нямат хиляди опции пред себе си! Всъщност имат няколко опции и съответно толкова на брой избори. И всички тези избори съществуват едновременно в пространството“, написа половинката на Кубрат Пулев под фотос, на който е свалила горнището на банския и е закрила гърдите си с яркочервена книга.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

маймуни

преди 5 години

Стига сте хейтили човека. Стигна топ 10 в света на бокса в тежка категория. На вас колко ЖИВОТА ще ви трябват за да постигнете това дето човека направи за 30г? Баси завистливите ***. Браво на Кобрата, да е жив и здрав да бие ***.

9

Нерез

преди 5 години

"неговата любима Андреа, чете книги и събира тен в България."Абе точно това прави, таак да знаете. Кой знае колко к-ра е захапала едновременно, докато този *** тича по плажовете на Майорка. А съм сигурен, че и той не остава на сухо. Голяма двойка са ...

8

Анонимен

преди 5 години

Тея двамата са отврат! Тя- измислена певачка, той -измислен боксьор. Какво ли ни занимавате с простотиите ?

fallback