10

маймуни

преди 5 години

Стига сте хейтили човека. Стигна топ 10 в света на бокса в тежка категория. На вас колко ЖИВОТА ще ви трябват за да постигнете това дето човека направи за 30г? Баси завистливите ***. Браво на Кобрата, да е жив и здрав да бие ***.

9

Нерез

преди 5 години

"неговата любима Андреа, чете книги и събира тен в България."Абе точно това прави, таак да знаете. Кой знае колко к-ра е захапала едновременно, докато този *** тича по плажовете на Майорка. А съм сигурен, че и той не остава на сухо. Голяма двойка са ...

8

Анонимен

преди 5 години

Тея двамата са отврат! Тя- измислена певачка, той -измислен боксьор. Какво ли ни занимавате с простотиите ?

7

Анонимен

преди 5 години

Толкова си може, като се бие със звездите и пада

6

Бате Гойко

преди 5 години

"Чудя се ако на човек съдбата му е предначертана, защо има свободна воля? Всъщност разбрах, че когато хората се родят нямат хиляди опции пред себе си! Всъщност имат няколко опции и съответно толкова на брой избори. И всички тези избори съществуват едновременно в пространството- хахахахаха.Моме, фърляй тая книга- не е за тебе. И незнам как решиха, че щом си крие гърдите с тая книга, значи я чете.

5

Анонимен

преди 5 години

Снимка от преди един месец

4

Анонимен

преди 5 години

Кобричке, ти и преди мача с Джошуа беше в отлична форма, ама напълни гащите.Сега ще се биеш с поредния посредственяк.Жалък *** си!Кличко ти показа, че не ставаш за големите!Върна ти психиката в първи клас! Затова и никога повече няма да се биеш със световните шампиони.Защото разбра истината- ставаш за бияч по софийските дискотеки само.

3

Трол Горянин

преди 5 години

Другата седмица и аз съм на лагер на на "Слънчев бряг" , ще тренираме с още двама по дискотеките.

2

Вот дюдо 1

преди 5 години

Ами и интернета не е издържал словоизлиянията и е вкарал "бъг"

1

Анонимен

преди 5 години

Какви са тези ероглифи