Снимка: Instagram
fallback

Темата за отказването на Месут Йозил от националния отбор на Германия и посочените причини за решението продължават да вълнуват Германия и Турция.

Oще по темата

"Тежко ми е на сърцето, но след дълги размишления реших, че вече няма да играя за Германия в международни мачове - поне дотогава, докогато все още изпитвам усещането за расизъм и липса на респект", написа халфът на Арсенал в Туитър. Футболистът, който има 92 мача и 23 гола за Бундестима, смята, че Германският футболен съюз (ГФС) и най-вече шефът на този съюз Райнхард Гриндел се отнася зле с него.

Месут получи сериозна подкрепа за решението си в Instagram от своята половинка – актрисата и модел Амине Гюлше, позната у нас от сериала "Сега и завинаги".

"Винаги ще бъда до теб. Гордея се с теб, любов моя", написа 25-годишната красавица, която подобно на Йозил не е родена в Турция, а в Швеция.

Амине е Мис Турция 2014 година, а съвсем скоро се очаква двамата да сключат брак.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

167

Българин

преди 5 години

И аз се гордея с теб МесутИскам и мойте сънародници емигранти като теб да държат на българската си националност да не се асимилират и за шепа евра да продават и род и родина.Товаа се казва човек с чест и достойнство а не като коментиращите тук според който като ти дават по добра заплата трябва да целуваш краката на западните си господари да се отречеш от родината си и децата ти да се асимилират за да имат повече пари

166

Mneee

преди 5 години

Чалмата си остава ***, където и да е родена. Германия си е виновна, пусна ги тея кучета в Европа, за да работят без пари и да вдигат т. нар. най-силна икономика в съюза... Кучето си остава куче, дори да е родено при хората! България най-добре знае какво е!

165

Султана

преди 5 години

Турция се гордей с трбе Йозиле ти си герой.

fallback