Снимка: Love style
fallback

Общ преглед

Обикновено всеки брани личния си живот, все пак затова е личен. Но когато и работата ти е публична, това е почти невъзможно. Шефката на модна агенция "Ивет фешън" - Ивет Григорова направи промени в семейния си статус и вероятно е искала това да не става достояние.

Перничанката обаче явно е преценила, че е по-добре първата информация да излезе от нея и за първи път проговори по темата пред списание Love style.

Новият мъж до Ивет е бизнесменът Атанас Минев. Заради него тя се раздели с бащата на втората си дъщеря Кристина - интериорния дизайнер Евгени, с когото бяха заедно 18 години.

"С Евгени сме разделени официално от половин година. Понякога се случват и такива непредвидени неща. Сега не сме в идеални отношения, но се надявам с времето да станат нормални, защото най-малкото ни свързва 13-годишната ни дъщеря Кристина", разкрива Ивет Григорова.

Новата й половинка Атанас няма деца и не е бил семеен преди да я срещне. Двамата се виждат случайно в заведение и той прави първата крачка, за да се запознаят. В началото имали приятелски взаимоотношения.

"В един момент просто изпитвахме жажда и необходимост да общуваме постоянно един с друг. Всичко се случи постепенно. Любовта ни пламна с голяма сила и накрая вулканично избухна. В един момент разбрах, че наистина той е моят човек в живота.

Напълно самодостатъчни сме си, имаме много общи интереси. Усещам цялата му енергия, отношение и обожание към мен. Той ми е половинката в истинския смисъл", не крие щастието си модната шефка, която е майка и на актрисата Луиза Григорова - родена от първия й брак.

Сега Ивет и Атанас живеят заедно, но не мислят за брак. Божа работа е и евентуалното раждане на дете. "Ако трябва да се случи, ще стане. Но нищо няма да направим на всяка цена. Аз съм съвременна жена с по-различно мислене и в днешно време това не е невъзможно. Ако се случи, би било прекрасно", категорична е Ивет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 5 години

То тези "бизнесмени" обръщат по няколко пъти хастара на бракувани по няколко пъти жени и после следващата.

20

М да

преди 5 години

Лъха на платен секс и селска хитрост :)

19

дед

преди 5 години

о тази лъха на секс, много секс!!

fallback