Снимка: Instagram
fallback

Новините за очакването и раждането на наследниците на светските двойки са едни от най-интересните за хората, които се вълнуват от личния живот на звездите. Наскоро Хилъри Дъф се похвали, че е бременна, а моделът Дейвид Ганди обяви, че си търси по-голяма кола, защото ще става татко. Бионсе и Джей Зи пък показаха за първи път близнаците си.

Много звезди не публикуват снимки на децата си в социалните мрежи и ги пазят от камерите на папараците. Дори рядко споделят подробности около тяхното развитие. Но сред тях има и изключения. Няколко известни татковци се осмелиха да споделят много личен за тях и половинките им момент - кърменето на техните бебета.

Снимките, качени от звездите в социалните мрежи, предизвикаха умиление у много хора. С тях те доказаха, че не само подкрепят жените си, но и насърчават кърменето на открито.

Усмихнатият Джон Леджънт е един от първите, който качи селфи с подобна тематика. На него наедрялата Криси Тейгън, облечена в официална рокля, е седнала в колата им, но не кара, а изпомпва кърма от двете си гърди. Изпълнителят е написал под снимката: "Съпругата ми е ослепителна. Ще ме води на вечеря за Деня на бащата, но все още има някои неща, които да свърши като мама".

Кои други татковци споделят снимки на половинките си - вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 5 години

Нормалната мъжка реакция на женските ц**ц* е или похот или погнуса. Или безразличие, което е по - гоиляма обида от погнусата. Кърмещите публично майки трябва да знаят това и да си дават сметка за отношението към тях, което следва от това ;)))

11

Анонимен

преди 5 години

Ако аз печля от реклами и аз ще кърмя на открито. Всяка моя медийна проява е добре дошла за бизнеса. Нищо, че нямам мляко. За останалите това си е като да правиш секс на открито. Който иска да го прави нека го прави. Аз или ще гледам с похот или с погнуса. Зависи кой с какво кърми ;)))

10

Kuku

преди 5 години

От заглавието разбрах, че бащите кърмели.

fallback