12

Анонимен

преди 5 години

Нормалната мъжка реакция на женските ц**ц* е или похот или погнуса. Или безразличие, което е по - гоиляма обида от погнусата. Кърмещите публично майки трябва да знаят това и да си дават сметка за отношението към тях, което следва от това ;)))

11

Анонимен

преди 5 години

Ако аз печля от реклами и аз ще кърмя на открито. Всяка моя медийна проява е добре дошла за бизнеса. Нищо, че нямам мляко. За останалите това си е като да правиш секс на открито. Който иска да го прави нека го прави. Аз или ще гледам с похот или с погнуса. Зависи кой с какво кърми ;)))

10

Kuku

преди 5 години

От заглавието разбрах, че бащите кърмели.

9

Дърт комунист

преди 5 години

Пак някакъв афроамериканец си е купил руса жена и си е помислил че е хванал господ за шлифера, като свърши парите жена му ще му бие шута на секундата.

8

браво свободни хора

преди 5 години

До баба Станкаобаче ако я срещне някой на улицата, може да й отреже главата........................Ами нищо чудно , ненормалниците станахте много ! Почти на всяка крачка сте ! Никой от вас няма да си зададе въпроса - защо гледам тази снимка след като не ми харесва ?Защо гледам порно след като съм толкова критичен и морален ?! Затова си въобразявате ,че такива снимки и разни порно филми могат да накарат жена ви или мъжа ви да тръгне по "грешния път" ! Вие не сте сигурни в себе си !

7

баба Станка

преди 5 години

До браво свободни хораобаче ако я срещне някой на улицата, може да й отреже главата

6

малко кьорав

преди 5 години

тая бутилки ли пълни?

5

искрени и естествени

преди 5 години

Такива хора са много искрени и естествени както в поведението си така и в начина на обличане и прочие ! При тях няма лицемерие и винаги споделят по между си съпруг и съпруга дали искат да правят секс с други или не ! Не се сърдят един на друг! Повечето хора живеят с 2 самоличности - едната самоличнот е за пред обществото , тогава те се държат като част от обществото и симулират ,че мислят като другите дори това да не е така ! Другата самоличност е тяхната естествена истинска и тайна самоличност

4

превъзходни са !

преди 5 години

Възхищавам се на такива свободни и разкрепостени семейства !При тях няма лицемерие , няма ревност , не се лъжат взаимно гледайки се в очите !Страхотни семейства са !

3

някои ненормалници

преди 5 години

си мислят ,че комшията може да се опита да ухажва жена му само ако й види снимката във Фейсбук с разголени гърди или ако я види на улицата с къса поличка ! Комшията може да се опита да ухажва жена ти дори и да е облечена като мюсюлманка ! Това зависи от жена ти , може и да е облечена "прилично" според твоите задръстени представи , но въпреки това пак тайно да търси контакти с друг мъж ! Облеклото не е гаранция ! Всеки човек има 2 самоличности , едната е за пред хората ,другата е неговата тайна

2

Анонимен

преди 5 години

Абе що ни занимавате с тия либерални .........?!? Ми те утре може и да се нае*ат или насе*ат на открито...и трябва да ми са за пример или какво???

1

браво свободни хора

преди 5 години

Този на снимката ако беше някой ненормален мюсюлмански фанатик ,щеше да отреже и двете гърди на жената !