fallback

Общ преглед

Напук на заканите на вицепремиера Валери Симеонов, че ще закрие "Какаов плаж, Единствения и Спалнята", близо 3000 души се стекоха на откриването на Bedroom beach през уикенда. Куп звезди, известни спортисти и представители на бизнеса си дадоха среща през двата дни и се включиха в купона.

Симеонов обаче успя да влезе във фолклора на феновете, които си пожелаваха "Безвалериево лято".

Домакините предложиха ексцентрична и запомняща се програма. Първата нощ предложи зрелищен и цветен спектакъл с атрактивни изпълнения на балета, а Златка Райкова направи своеобразен дебют на голяма сцена.

За първи и единствен път тя се изяви на сцената на клуба като певица и изпълни микс от няколко световни хита.

Темата на авангардното парти бе в стилистиката на "Burning man", а зад пулта бяха резидентите Vasco C, Dimo BG, C-Fucion. Екипът на Донка Боева и Галя Христова създадоха един "нереален" свят от музика, светлина, танци и визия, които наелектизираха обстановката в препълнения клуб.

Славея Сиракова, Мис Плеймейт Нора Недкова в компанията на Христо Сираков, известен с прозвището Ицо Стоте манекенки, Александър Сано, футболният шеф Даниел Боримиров, Благой Георгиев, Жени Калканджиева бяха само част от популярните светски личности, които се забавляваха с най-актуалните летни парчета.

През сезона на сцената на клуба ще се изявят 100 Кила, Гери-Никол, Криско, Тита, FO, Павел и Венци Венц.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Русата патка?

преди 5 години

Пак повтарям, хем проста, хем евтина!

27

Анонимен

преди 5 години

До :)))На снимка 1, дирници като от третокласен бардак. Откъде ги събраха тези, бе?Не знам тези момичета дали са прости, необразовани, нагли или каквото лошо качество се сетиш, но телата им са изключително красиви и изваяни с много спорт и хранителен режим.Можеш да ги наречеш всякак, но не и треторазрядни.

26

Анонимен

преди 5 години

....на сцената на клуба ще се изявят плявата -100 Кила, Гери-Никол, Криско, Тита, FO, Павел и Венци Венц....

fallback